Szerintetek van még remény ilyen uh lelet alapján?
Sejtem hogy sajnos nem sok,de azért megosztanám Veletek.
6+3 hetes vagyok
uterusban szabálytalan petezsák ábr.benne szikhólyag sejthető,embrió nem ábr.
5 nap múlva újra uh,ha nem változik műtét.:((már másodjára)
Mi lehet a baj,ill.van még remény szerintetek?
De,nálam is késői pé volt,de már ezt beleszámítva írtam a 6+3-at.Már arra is gondoltam talán a késői pé miatt nem elég fejlett a pete,vagy nem is tudom mi lehet az oka.Nekem mindig a 23.napon van és 29 napos ciklusaim vannak.
Egy hete még szabályos volt a petezsák.
Egy pici reményre az ad okot,hogy az elsőnél még csak szikhólyag sem volt.
Köszönöm válaszod,Neked a vizsgálat után rendben fejlődött tovább?
A szabálytalan petezsák sajnos nem jelent jót... :(
Az, hogy még nincs benne pötty, nem lenne baj 6 hetesen, de jobb volna, ha szabályos a petezsák...
Nekem is volt missed ab-om, szintén késői peteérés miatt!
Azt előrébb kell hozni, mert tényleg nem elég minőségi a pete, ami megtermékenyítve szintén "hibás".
Az alacsony progeszteronszint és a rövid luteális fázis (neked 29-23=6 napos, a normális 12-15 nap lenne) a peteérés elégtelenségének következménye, amit általában egyéb ok vált ki! Ezt kéne megtalálni! Lehet, hogy alacsony a hormonszint a ciklus 1. felében, és ha stimulálnának pl Clostilbegyt-tel, máris előrébb jönne a peteérés, és utána a biztonság kedvéért Utrogestan vagy Duphaston (vagyis progeszteron) kéne.
Nálam a vetélés után az is kiderült, hogy alulműködik a pajzsmirigyem, TSH-t néztek vérből, és nem lett jó az eredmény... Erre is kaptam gyógyszert, de plusszban Clostilt is, így lett a 19. napon peteérés, és a 32.-en mensi... A 3. ilyen hónapban sikerült a baba, és bízom benne, hogy Ő már nem hagy itt minket.
Vizsgáltatsd ki magad, 2 vetélés már nem véletlen...
20 hetes kismama
az, hogy később volt peteérésed szerintem nem gond. Nekem 25-26 naposak voltak a ciklusaim. A peteérésem a 17. napon volt. Tehát csak 8-9 nap volt az utánna lévő időre (beágyazodás stb.) Amire mindenki azt mondta, hogy nem jó, nem elég.
Most 31+2 napos kismama vagyok. És minden rendben a terhességemmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!