Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek van még remény...

Szerintetek van még remény ilyen uh lelet alapján?

Figyelt kérdés

Sejtem hogy sajnos nem sok,de azért megosztanám Veletek.

6+3 hetes vagyok

uterusban szabálytalan petezsák ábr.benne szikhólyag sejthető,embrió nem ábr.

5 nap múlva újra uh,ha nem változik műtét.:((már másodjára)

Mi lehet a baj,ill.van még remény szerintetek?

2010. jan. 15. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj még, sőt, inkább próbáld meg azzal nyugtatni magad, hogy ott a bébi, csak még olyan pici, hogy nem látszik. Én is így jártam, 3 nap múlva rendelt vissza, akkor már látszódott a pötty. Viszont én tudom, hogy késői pé-m volt (1 hetet csúszott). Nálad nem lehet ilyesmi?
2010. jan. 15. 18:27
 2/5 A kérdező kommentje:

De,nálam is késői pé volt,de már ezt beleszámítva írtam a 6+3-at.Már arra is gondoltam talán a késői pé miatt nem elég fejlett a pete,vagy nem is tudom mi lehet az oka.Nekem mindig a 23.napon van és 29 napos ciklusaim vannak.

Egy hete még szabályos volt a petezsák.

Egy pici reményre az ad okot,hogy az elsőnél még csak szikhólyag sem volt.

Köszönöm válaszod,Neked a vizsgálat után rendben fejlődött tovább?

2010. jan. 15. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A szabálytalan petezsák sajnos nem jelent jót... :(

Az, hogy még nincs benne pötty, nem lenne baj 6 hetesen, de jobb volna, ha szabályos a petezsák...

Nekem is volt missed ab-om, szintén késői peteérés miatt!

Azt előrébb kell hozni, mert tényleg nem elég minőségi a pete, ami megtermékenyítve szintén "hibás".

Az alacsony progeszteronszint és a rövid luteális fázis (neked 29-23=6 napos, a normális 12-15 nap lenne) a peteérés elégtelenségének következménye, amit általában egyéb ok vált ki! Ezt kéne megtalálni! Lehet, hogy alacsony a hormonszint a ciklus 1. felében, és ha stimulálnának pl Clostilbegyt-tel, máris előrébb jönne a peteérés, és utána a biztonság kedvéért Utrogestan vagy Duphaston (vagyis progeszteron) kéne.

Nálam a vetélés után az is kiderült, hogy alulműködik a pajzsmirigyem, TSH-t néztek vérből, és nem lett jó az eredmény... Erre is kaptam gyógyszert, de plusszban Clostilt is, így lett a 19. napon peteérés, és a 32.-en mensi... A 3. ilyen hónapban sikerült a baba, és bízom benne, hogy Ő már nem hagy itt minket.

Vizsgáltatsd ki magad, 2 vetélés már nem véletlen...

20 hetes kismama

2010. jan. 15. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Igen, nálam minden rendben, 14 hetes vagyok most, és boldogan ficánkolt a múltkori UH-on a kis lurkó. A szabályosból szabálytalan pzsák tényleg nem valami jó, én a helyedben alaposan kivizsgáltatnám magam.
2010. jan. 16. 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:

az, hogy később volt peteérésed szerintem nem gond. Nekem 25-26 naposak voltak a ciklusaim. A peteérésem a 17. napon volt. Tehát csak 8-9 nap volt az utánna lévő időre (beágyazodás stb.) Amire mindenki azt mondta, hogy nem jó, nem elég.

Most 31+2 napos kismama vagyok. És minden rendben a terhességemmel!

2010. jan. 16. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!