Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Facelle teszt. Mensi előtt...

Facelle teszt. Mensi előtt vagyok 3 nappal. Nem első vizeletből készült. 10 perc után a csík eltűnt ha nagyon nézem látom de végül fotózni nem lehet. Soha nem csinált nálam még ilyet ez a teszt. Úgy gondolom csak a reagens helye igazam lehet?

Figyelt kérdés
[link]

2023. aug. 25. 14:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Teljesen negatív ..
2023. aug. 26. 14:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Kérdezö nézd meg amit én tettem fel teszt .azon látszik...ide tettem kommentbe azt hiszem..
2023. aug. 26. 14:40
 13/19 A kérdező kommentje:
Látom amit feltettél. Én ott az alsót látom pozitívnak. Nálam hétfőn minden kiderül. Nem szokott késni.
2023. aug. 26. 14:47
 14/19 anonim ***** válasza:
Igen az alsó pozitív..bár itt mindenki azt mondja nem az..drukk majd kiderül
2023. aug. 26. 15:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Azért mondjuk,mert egy pozitív teszt nem ilyen.Akkor pozitív,ha rendes,erős csík van rajta.Addig csak max elkezdődött valami.Kérdező.Nem igazán értem,hogy min változtat a külfölddel kapcsolatban,hogy pozi,vagy negatív.Ilyen korán úgysem fogsz tudni semmit,még akkor sem,ha rendesen pozitív lesz a teszt.7.-8.hétnél előbb orvoshoz is felesleges menni,6.-7.hétig nem is tud élő terhességet igazolni.Addig meg bármi lehet.Azt értem,hogy kíváncsi vagy,azt is hogy izgulsz,de nem érdemes akkor sem korán tesztelni.
2023. aug. 26. 15:13
 16/19 A kérdező kommentje:
Tengerhez megyünk. Legutóbb mikor a tengerben fürödtem fertőzést kaptam. Persze alapból megteszek mindent hogy ne szedjek össze semmit de ha baba lenne nem biztos hogy bátorkodnék fürdeni. Akkor van ami fontosabb.( bármilyen tóban fürödtem eddig mindig fertőzés lett a vége itthon is nem csak tengerben)
2023. aug. 26. 18:57
 17/19 anonim ***** válasza:
54%
Úgy tűnik, hogy szembe fogok menni a többiekkel,de én látom a második csíkot. Az pedig, hogy csak akkor pozitív , ha ugyanolyan erős a második csík…mindegy, mennyire erős, ha ott van, az pozitívnak számít. Az nyilván más kérdés, hogy fog-e erősödni a második csíkocskád, de szerintem fog. 🤗 Drukkolok! Ági
2023. aug. 26. 22:14
 18/19 anonim ***** válasza:
56%
Köszönöm...😘végre valaki lát is nem csak néz...
2023. aug. 26. 22:50
 19/19 A kérdező kommentje:
Hát még nem jött meg, tesztet majd csak hétvégén csinálok ha addig sem jönne. Jövőhéten nyaralás így már 2 álom is valóra válna.😊
2023. aug. 29. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!