Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Exepil teszten meglátszik a...

Exepil teszten meglátszik a reagens helye, lehet rajta nagyon halvány árnyék a második csík helyén?

Figyelt kérdés
2023. márc. 6. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

Van hogy igen, de ha rózsaszínes akkor az nem az, ha szürke akkor reagens.

Képed nincs?

2023. márc. 6. 13:13
 2/5 A kérdező kommentje:

X-epil juj, hogy elírtam és köszönöm, hogy nem szóltál le érte.

Nem fotóztam időben... Most már sok óra elteltével nem érdemes fotózni, alig látszik, első 5-10 perceben vettem észre, akkor forgattam sokat. Annyira halvány, hogy a színét sem tudom megítélni, hogy szürkés, vagy bordós... Közben olvastam, csinálhat ilyet ez a típus, viszont az is tény, nagyon korán teszteltem (ennek oka van, egészségügyi problémák miatt jó ha mielőbb tudom, ha várandós vagyok). Elvileg csütörtök körül nemvárom... De lehet csak péntek-szombat. Nem tűpontos a ciklusom. Holnapután reggeliből ismétlek, az már a biztosat mutatja, bármi si lesz az eredmény.

2023. márc. 6. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor ez negativ. Egy nagyon halvany pozi tesztet se kell forgatni, egyertelmuen latszik a vonal es a szine is, meg ha halvany is.

Tesztelj megint par nap mulva.

2023. márc. 6. 14:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Vegyél predictor earlyt az mutatja, ha az x epilen terhesség miatt van valami
2023. márc. 6. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek alapjan negativ
2023. márc. 6. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!