Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik tesztnek lehet hinni?...

Melyik tesztnek lehet hinni? X epil nagyon halvàny pozi, facelle tesztcsík negatív.

Figyelt kérdés

4 napot késett , 4. Nap reggel csináltam egy x epil tesztet ami nagyon nagyon halvàny pozi lett. Aznap délután megjött a menstruációm. Mivel jóval kevesebb volt mint szokott lenni , másnap teszteltem újra , az már egy picit jobban látható de még mindig írtó halvány pozi lett . Ma reggel csináltam egy facelle teszt csíkot, és egy x epilt . A facelle teljessen negatív , az x epilen szépen kivehető a második csík , bár még mindig halvány de a tegnapihoz képest jóval erősebb.

Szerintetek melyik tesztnek lehet hinni? Milyen fajtát vegyek ami tuti biztosat mutat?

Előző terhességeimnél 2-3 nappal a nem várt előtt erős pozit teszteltem.

2023. márc. 4. 07:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
60%

Nem ertem.

Mi lenne ha varnal siman a kov mensire?

Ez a allando teszteles, jaj a nemvart, meg a tobbi ize nem tesz fusztralta, depisse ?

Plane ha mar voltal terhes akkor megjobban nem ertem.

2023. márc. 4. 07:32
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább a menstruációnak hinnék...
2023. márc. 4. 07:41
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Kép?
2023. márc. 4. 07:58
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes. Magadat csapod be ezzel
2023. márc. 4. 08:18
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Toltsd fel a kepet! Kivancsi vagyok ,hogy mennyire latszik a masodik csik. De 4 nap keses utan mensiztel.Vegyel egy predit,ha attol megnyugszol,de nagyon ra vagy stresszelve sztem erre. Biztos szeretnel nagyon babat,de 4nap kesesnel nincs az a teszt,ami nem mutatna valos eredmenyt. Legyen az 300ft-os ,vagy 3000ft-os. Kozben neked meg is jott….
2023. márc. 4. 08:35
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de a leírás alapján biztos hogy negatív volt az is amit halvány pozitívnak néztél.
2023. márc. 4. 08:45
 7/21 anonim ***** válasza:
95%

Elég hihetetlen, hogy a 25ös érzékenységű x-epil pozitív, miközben a 10es facelle, ami egy igen megbízható teszt, az negatív.

Szerintem csak nagyon szeretnéd, hogy pozitív legyen és ezért a reagens helyére is azt hiszed, hogy az a második csík… ráadásul menstruálsz is.

Új hónap, új esély.

2023. márc. 4. 08:51
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Màr megint egy mindenképpen terhes akarok lenni pszichiátriai eset. Vagy mindig ugyanaz a személy nyígik ezen?
2023. márc. 4. 08:52
 9/21 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a ma reggeli x epil. Halvànyan de én latom a második csíkot a képen is, élőben jobban kivehető.

A menstruációm sokkal gyengébb mint szokott lenni . Ez és a halvàny pozi teszt miatt érdekel, hogy akkor most vajon terhes vagyok e vagy nem . Ha nem lett volna itthon x epil teszt akkor teljesen elfogadom a facelle negatívat.

De így kiváncsi vagyok , hogy akkor most mi lehet .

Facelle tesztet még sose hasznàltam, másnak is viszonylag hosszú ideig kell belemártani, mire elkezd felhúzni a csík?

Màs fajta tesztek sokkal hamarabb reagáltak nekem eddig.

2023. márc. 4. 09:19
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, de ez nem egy pozitív teszt.
2023. márc. 4. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!