Melyik tesztnek lehet hinni? X epil nagyon halvàny pozi, facelle tesztcsík negatív.
4 napot késett , 4. Nap reggel csináltam egy x epil tesztet ami nagyon nagyon halvàny pozi lett. Aznap délután megjött a menstruációm. Mivel jóval kevesebb volt mint szokott lenni , másnap teszteltem újra , az már egy picit jobban látható de még mindig írtó halvány pozi lett . Ma reggel csináltam egy facelle teszt csíkot, és egy x epilt . A facelle teljessen negatív , az x epilen szépen kivehető a második csík , bár még mindig halvány de a tegnapihoz képest jóval erősebb.
Szerintetek melyik tesztnek lehet hinni? Milyen fajtát vegyek ami tuti biztosat mutat?
Előző terhességeimnél 2-3 nappal a nem várt előtt erős pozit teszteltem.
Nem ertem.
Mi lenne ha varnal siman a kov mensire?
Ez a allando teszteles, jaj a nemvart, meg a tobbi ize nem tesz fusztralta, depisse ?
Plane ha mar voltal terhes akkor megjobban nem ertem.
Elég hihetetlen, hogy a 25ös érzékenységű x-epil pozitív, miközben a 10es facelle, ami egy igen megbízható teszt, az negatív.
Szerintem csak nagyon szeretnéd, hogy pozitív legyen és ezért a reagens helyére is azt hiszed, hogy az a második csík… ráadásul menstruálsz is.
Új hónap, új esély.
Ez a ma reggeli x epil. Halvànyan de én latom a második csíkot a képen is, élőben jobban kivehető.
A menstruációm sokkal gyengébb mint szokott lenni . Ez és a halvàny pozi teszt miatt érdekel, hogy akkor most vajon terhes vagyok e vagy nem . Ha nem lett volna itthon x epil teszt akkor teljesen elfogadom a facelle negatívat.
De így kiváncsi vagyok , hogy akkor most mi lehet .
Facelle tesztet még sose hasznàltam, másnak is viszonylag hosszú ideig kell belemártani, mire elkezd felhúzni a csík?
Màs fajta tesztek sokkal hamarabb reagáltak nekem eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!