Mennyire lehet hinni a terhessegi tesztnek?
Tobb ismerosom meselt olyanrol, hogy hasonlokepp verzett, amikor teherbe esett. A neten is olvastam hasonlo leirasokat.
Faradekonysag az, ami elegge jelen van, es ram nagyon nem jellemzo, sot... (bar talan ez a karantenos dolog is ratesz rendesen)
Alhasi gorcsok, mellerzekenyseg volt, de az mar elmult, illetve a gorcsok nagyon, de nagyon minimalis szinten neha erezhetoek (nem kellemetlen modon).
2 napja mast se csinalok, csak pisilni jarok (ha vegeztem, akkor is ugy erzem, mintha meg lenne a holyagomban).
Elkepzelheto, hogy a hcg-m meg mindig nem erte el a kello mennyiseget?
A hcg ovu után 14 nappal kimutatható lesz, legkésőbb 16 nappal már egyértelműen mutatja a teszt, ehhez tudni kéne mikor lehetett ovud. Még akár terhes is lehetsz a fura mensi miatt, a kérdés mennyire volt meg? Ha volt erős napod, akkor szinte kizárt a terhesség. A tüneteid épp annyira jellemzőek pms és terhesség alatt.
Egyébként meg igen mindenki olvas még olyat is, hogy normál mensi mellett még is terhes. De ezek a bizonyos 1-2 %-ok, ezek veszettül ritkák, csak akiknek minden normálisan történik azok nem irkálnak, mert nincs miért így ugye csak az jön szembe a neten, akinek problémás vagy más.
Bármi lehet, de ekkora késésnél, már bármi kimutatja, főleg, ha te múltkor látni véltél valamit. Nekem terhesen a látni véltem valamit tesztem 3 nap múlva egyértelmű volt.
Csak akkor lehet még negatív a teszted, ha gyakori, hogy ekkora eltérés van a ciklusaid között, pl 28 napos néha néha meg 33... az már 5 nap eltérés, de ilyenkor a késést is a leghosszabb ciklushoz kell nézni, hiszen nem tudhatod, hacsak lh tesztet nem használsz, hogy épp ebben a ciklusban mikor volt ovud. Az ovu bekapcs gomb, két hétre rá minden teszt mutatja, ha terhes valaki.
Hiába olvasgatsz és kattogsz, hogy már pedig ezek és ezek a tnetek.. Eldöntötted terhes vagy. Várj 2-3 napot és 100%-ra kiderül. Van most elég stressz, ne tetézd a türelmetlenséggel, bár tudom, könnyű mondani. Kitartás, hátha terhesség áll minden mögött. Minden esetre a vérzés nem jó jel.
Igen, igazad van.
Egyebkent probalok inkabb ismerosoktol, baratoktol erdeklodni, es kevesbe a netrol, mert tele van sokszor hulyesegekkel is.
Van ismerosom, akinek 3 terhessege volt, az egyiket ugy csinalta vegig, hogy minden honapban normalisan megjott neki. Ilyen is van, persze. Nyilvan nem ez a normalis.
Az en verzesem most eleg fura volt, sosem tapasztaltam meg hasonlot. Ezt megelozoen 1 hettel volt egy rosszulletem (has es gyomor, fejfajas).
Mar felmerult bennem minden lehetseges es kevesbe lehetseges dolog is. Meg a korona is, de ugy tunik szerencsere, hogy azt biztosan nem kaptam el.
Engem a tegnapi teszt zavart meg igazabol, hogy lattam rajta egy igen halovanyka T-jelet is.
Jelenleg nem tudok eljutni dokihoz es sajnos meg nem tudom, hogy meddig nem lesz ra lehetosegem, ezert is allok tanacstalanul, es picit aggodoan.
Koszonom a valaszaitokat egyebkent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!