Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik tesztnek lehet hinni?...

Melyik tesztnek lehet hinni? X epil nagyon halvàny pozi, facelle tesztcsík negatív.

Figyelt kérdés

4 napot késett , 4. Nap reggel csináltam egy x epil tesztet ami nagyon nagyon halvàny pozi lett. Aznap délután megjött a menstruációm. Mivel jóval kevesebb volt mint szokott lenni , másnap teszteltem újra , az már egy picit jobban látható de még mindig írtó halvány pozi lett . Ma reggel csináltam egy facelle teszt csíkot, és egy x epilt . A facelle teljessen negatív , az x epilen szépen kivehető a második csík , bár még mindig halvány de a tegnapihoz képest jóval erősebb.

Szerintetek melyik tesztnek lehet hinni? Milyen fajtát vegyek ami tuti biztosat mutat?

Előző terhességeimnél 2-3 nappal a nem várt előtt erős pozit teszteltem.

2023. márc. 4. 07:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

[link]

Feltettem még egyet, ezt már száradás után fotóztam.

Elfogadom azt is ha most nem jött össze a baba. Nem akarom görcsössen. Csak egyszerűen kiváncsi vagyok .

2023. márc. 4. 09:31
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Száradás után max száradási csík van, attól még nem lesz pozitív.

Jó teszt az x-epil, de nem ilyen, ha pozitív.

2023. márc. 4. 09:46
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha menstruáció előtt pár nappal lenne ilyen teszted,azt mondanám,hogy lehet belőle valami..de 4 nap késéssel úgy, hogy ráadásul meg is jött, ez negatív. Főleg,hogy a facelle teszten nincs semmi,nekem az mutatta ki legkorábban egyértelműen.
2023. márc. 4. 10:00
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb “joindulattal” is max szaradasi csik. Sajnalom,de ezt szerintem engedd most el!!!
2023. márc. 4. 10:13
 15/21 A kérdező kommentje:

Az első kép pár percel a tesztelés után készült, nem lehet száradási csík. Színe is van. Mondjuk valaki írta, hogy ő nem lát azon semmit. Én látom még ígyis hogy nem a legjobb a kép.

Mindenesetre az igaz, hogy ennyi nap késéssel le kéne ugrania a második csíknak kb. A facelle meg ugye negatív lett, és meg is jött , igaz nagyon gyengén.

Eddig soha semmilyen második csík nem lett nekem az x epilen száradás utàn sem .

Szerintem hètfőn tesztelek újra ha mégis lenne baba annak már erősnek kell lennie.

Köszönöm a vàlaszokat.

2023. márc. 4. 10:53
 16/21 anonim ***** válasza:
85%
Ezt hívják rágörcsölésnek.
2023. márc. 4. 10:57
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy negatív teszt.Ha valami el is indult,az akkor megszakadt,az meg a kémiai terhesség.Ez esetleg okozhat egy extra halvány pozitív tesztet,de amit feltöltöttél,az negatív.
2023. márc. 4. 11:24
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Megjött a menstruációd. Nem is értem minek kezdtél tesztelgetni utána. Hiába pontoztátok le az első válaszolót, igaza van. Beteges, hogy megjön és utána még tesztelgetsz is. Azt meg hagyjuk, hogy a negatív tesztre azt mondod, hogy pozitív.
2023. márc. 4. 12:19
 19/21 anonim ***** válasza:
63%
Predictor earlyt vegyél azzal nézd meg, de lehet hogy kémiai volt. Nem várton lehet erősebb volt csak nem maradt és ürül is ki a hcg
2023. márc. 4. 13:59
 20/21 anonim ***** válasza:
96%
mennyi felesleges pénzetek van, ennyi felesleges tesztet venni
2023. márc. 4. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!