Melyik tesztnek lehet hinni? X epil nagyon halvàny pozi, facelle tesztcsík negatív.
4 napot késett , 4. Nap reggel csináltam egy x epil tesztet ami nagyon nagyon halvàny pozi lett. Aznap délután megjött a menstruációm. Mivel jóval kevesebb volt mint szokott lenni , másnap teszteltem újra , az már egy picit jobban látható de még mindig írtó halvány pozi lett . Ma reggel csináltam egy facelle teszt csíkot, és egy x epilt . A facelle teljessen negatív , az x epilen szépen kivehető a második csík , bár még mindig halvány de a tegnapihoz képest jóval erősebb.
Szerintetek melyik tesztnek lehet hinni? Milyen fajtát vegyek ami tuti biztosat mutat?
Előző terhességeimnél 2-3 nappal a nem várt előtt erős pozit teszteltem.
Feltettem még egyet, ezt már száradás után fotóztam.
Elfogadom azt is ha most nem jött össze a baba. Nem akarom görcsössen. Csak egyszerűen kiváncsi vagyok .
Száradás után max száradási csík van, attól még nem lesz pozitív.
Jó teszt az x-epil, de nem ilyen, ha pozitív.
Az első kép pár percel a tesztelés után készült, nem lehet száradási csík. Színe is van. Mondjuk valaki írta, hogy ő nem lát azon semmit. Én látom még ígyis hogy nem a legjobb a kép.
Mindenesetre az igaz, hogy ennyi nap késéssel le kéne ugrania a második csíknak kb. A facelle meg ugye negatív lett, és meg is jött , igaz nagyon gyengén.
Eddig soha semmilyen második csík nem lett nekem az x epilen száradás utàn sem .
Szerintem hètfőn tesztelek újra ha mégis lenne baba annak már erősnek kell lennie.
Köszönöm a vàlaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!