A One Step márkájú terhességi tesztnél milyen messze van a tesztcsík a kontrollcsíktól? Sosem használtam, de ma reggelre, nekem pozitívnak tűnik. Megnéznétek?
2017. máj. 21. 07:43
1/10 anonim válasza:
Ez bizony pozitív! Hanyadik napon vagy? Gratulálok! A csík erősödni fog.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Holnapra nem várom, csak olyan furcsán éreztem magam reggel és csináltam egy tesztet.
2017. máj. 21. 07:54
5/10 anonim válasza:
április elején én is egy ilyet csináltam, csak az enyém jóval erősebb volt, bár mondjuk a teszt pillanatában 1 hét késésben voltam. Egy hét múlva még erősebb lesz.
11 hkm
6/10 anonim válasza:
Hát lehet,hogy pozitív, de ez túl messze van. Ismételd meg egy másik fajtával. Egyébként én ezzel úgy jártam, hogy még a tiédnél is halványabb, másik fajták meg már szép pozitívak lettek.
7/10 anonim válasza:
Szerintem is túl messze van. Nekem sokkal közelebb volt. De ha beírod netre biztos kidob pár képet ahol látod hogy hol van a második csík! Sok sikert.
21hkm
8/10 anonim válasza:
Szerintem pozi de csinàlj mèg 1 ugyanilyet és ha azis pozi akkor ez a teszt most csak ilyen volt valamiért.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindnekinek. Ment a zöld kezecske. Reméljük ez a hónap pozitív lesz. Harmadik Babóca lenne 😊
2017. máj. 21. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!