Délután halvany de ki vehető pozitív másnap reggel negativ a teszt ez ,hogy lehetséges?
Figyelt kérdés
2023. márc. 2. 06:47
1/12 anonim válasza:
Sokszor elofordul,nagyon sokszor.
Milyen teszttel teszteltel?
Kesik mar? Vannak tesztek,amik “allandoan” pozitivak,becsaposak.
Toltsd fel a tesztrol a kepet.
2/12 anonim válasza:
Na meg a teszt hanyas erossegu volt?
3/12 A kérdező kommentje:
10es erősségű ugyan egy fajta teszt
Nem tudom mi a neve
És nincs képem nem vagyok otthon
2023. márc. 2. 06:58
4/12 anonim válasza:
Nekem olyan volt, hogy délután erős volt, másnap reggel halványabb.
5/12 anonim válasza:
Csinalsz egy ujabb tesztet,ha negativ nem gondolom,hogy terhesseg. Kesik mar,kedves kerdezo?
6/12 A kérdező kommentje:
Nekem a tegnapi is eléggé halvany volt épp hogy derenget valami
Mai meg száradás után látszik épp hogy valami szinte negativ
Ja és nem késik ,5 nap van meg
2023. márc. 2. 09:12
7/12 anonim válasza:
Akkor negatív...de 5 nappal hamarabb nem is kell pozinak lennie...kb 2 nappal nem várt előtt kell, hogy a 10-es teszt pozi legyen... túl korán reszteltél.... nagy butaság.
8/12 anonim válasza:
Ugyan ebben a cipőben vagyok 🖐️ hétfőre nemvárom
9/12 anonim válasza:
5nap van a nemvartig,lehet meg pozitiv a teszted. Ne tesztelj! Felesleges! A nemvart elott,ha tesztelsz egy nappal,az meg oke,de vard meg,hogy keses legyen. Szerintem.
10/12 A kérdező kommentje:
Várok
2023. márc. 2. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!