Csináltam ma délután egy tesztet. Nagyon-nagyon halványan jelent meg rajta a második csík,halvány rózsaszín, épphogy lehetett látni. Lehet ez pozitív?
One step teszt volt. Többször csináltam már ilyen tesztet, eddig egyértelmű negatív volt, vagy fehér csík (de ugye az is negatív) viszont ilyen még soha nem volt. 5 napja késik. Mit gondoltok lehet pozitív?
Reggel csinálok még egyet
Szia. Nekem 4 nap késésnél kémia volt, de szabad szemmel, illetve fényképen is lehetett látni a halvány másodikat.
Vagy később volt peteérésed, vagy neked is kémiai. De én csinálnék még1et holnap reggeliből.
Ha az ovu napja biztos, uh vagy teszt miatt tudod, akkor 100% hogy nincs baba.
Ha nem tudod, akkor meg a leírtak alapján, még csak nem is késik.
5 nap késésnél minden teszt csodaszép pozi lenne. De ez még mindig arra igaz aki tudja a pontos ovu napot.
Én nem nagyon reménykednék azert ritka, hogy hirtelen több mint 10 nappal tolódjon az ovu.
Kívánom, hogy mihamarabb beköszönjön nektek a gólya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!