Csináltam ma délután egy tesztet. Nagyon-nagyon halványan jelent meg rajta a második csík,halvány rózsaszín, épphogy lehetett látni. Lehet ez pozitív?
Figyelt kérdés
One step teszt volt. Többször csináltam már ilyen tesztet, eddig egyértelmű negatív volt, vagy fehér csík (de ugye az is negatív) viszont ilyen még soha nem volt. 5 napja késik. Mit gondoltok lehet pozitív?
Reggel csinálok még egyet
2020. szept. 23. 20:21
11/17 anonim válasza:
Múlt héten két halvány pozitív tesztem volt... Aztán 3 nap múlva már negatív... Azóta meg se jött... Szóval nálam hiába volt a nagy öröm, hogy pozitív a teszt
12/17 A kérdező kommentje:
Negatív lett a reggeli teszt
2020. szept. 26. 18:23
13/17 Lovely33 válasza:
Sziasztok! Segítenétek légyszi? 4 napja késik a mensim, csináltam tesztet ( digitálisat is) amik pozitívak lettek. Januárban volt egy korai vetélésem, azóta próbálkozunk, sajnos az ovulációm nem mindig pontos. Egyetlen dolog idegesít, hogy nem kellene már erősebbnek lennie a csíkoknak? Nagyon köszönöm előre is! [link]
14/17 anonim válasza:
Kérdező, ugyanazzal teszteltél masnap reggel?
Azota megjött amugy?
15/17 anonim válasza:
13-as! Szerintem ez teljesen rendben van! 1-2 pé késés. És már stimmel is!
16/17 Lovely33 válasza:
Nagyon szépen köszönöm válaszod!
17/17 anonim válasza:
Mizu kérdező?? Teszteltél azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!