9.dpo nagyon halvány pozitív teszt ?
Figyelt kérdés
Annyit olvastam itt gyakorin hogy 7,8,9 dpo pozitív a tesztjuk de nekem meg épp hogy látszik rajta2023. márc. 1. 14:17
1/25 anonim válasza:
Akinek olyankor pozitív az általában csak maga látja annak. Ha feltölti a képet általában tök negatív az összes.
2/25 A kérdező kommentje:
Akkor jó kért ezen is csak én látom
2023. márc. 1. 14:33
3/25 anonim válasza:
9.dpon nekem is nagyon halvany volt a tesztet. Aztan 10dpon szepen erosodott mar. Kepet tudsz mutatni esetleg?
4/25 anonim válasza:
Én nagyon sok tesztet csináltam, de 9 dpon ha elindult valami + volt, láthatóan. Lh val figyeltem ovut így elég biztos az ovu.
Sajnos itt nem is erősödött rendesen, le is volt maradva a fejlődéaben 5 napot az elején, nem is maradt.
5/25 A kérdező kommentje:
Sajnos nem látszik képen
2023. márc. 1. 14:45
6/25 anonim válasza:
9.dpo-n nekem is nagyon-nagyon halvány volt. Szinte csak én láttam. 10.dpo már sokkal kivehetöbb volt. De még mindig halvány.
Ez volt a kisfiamnál is , aki már lassan 6 éves lesz, és most is a 13 hetes pocaklakommal is. ☺️
7/25 A kérdező kommentje:
O de jó gratulalok
2023. márc. 1. 14:47
8/25 anonim válasza:
9/25 A kérdező kommentje:
4es ezen látom pedig
Amúgy nekem olyan mint ami neked van 8.dpo írva
2023. márc. 1. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!