X epil teszt ??
Figyelt kérdés
Ezeken az x epil teszteken mindig van második halvany vonal ? Ennyire rossz minőségű teszt lett ez ?
Színe nincs a másodiknak ezért vagyok biztos benne hogy a reagens helye de 2 tesztbol mind a kettőnél ott van , és nem kell keresni . Más járt így ezzel a teszttel vagy csak én fogom ki a selejtet ?
2023. aug. 1. 13:08
1/13 anonim válasza:
Nekem nem volt, mostanában vettem én is. Biztosan nincs színe?
2/13 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nincs színe. Az első pár másodpercben láttam a helyet meg a Conrtol vonal előtt és úgy is maradt. Egy tesztnel oke , de kettőnél már idegesítő. Lehet én fogtam ki akkor őket
2023. aug. 1. 13:26
3/13 anonim válasza:
Nem várt előtt produkálhat ilyet. Ha késik a mensi akkor viszont egyértelmű pozi lesz terhesség esetén.
4/13 A kérdező kommentje:
27-30 napos szokott lenni ma vagyok 28 nap úgy h igazából nem késik csak a mellem fáj azért mertem tesztelni de előrébb nem lettem 😅 nem várt előtt mi okból produlakhat ilyet?
2023. aug. 1. 14:34
5/13 anonim válasza:
Korai tesztet vettél ettől a márkàtól ? Mert én azt vettem és ott nem volt második vonal, halványan sem.
6/13 A kérdező kommentje:
25-os a teszt, úgy hogy nem
2023. aug. 1. 16:48
7/13 anonim válasza:
Facelle vagy predictor mensi előtt
8/13 anonim válasza:
Nekem X epilen nem volt semmilyen masodik vonal.
9/13 anonim válasza:
Szia, ugyanígy járok az x-epilell. Nagyon becsapós tud lenni :( a 2dbos
10/13 anonim válasza:
Mutatom mindjárt mennyire szar teszt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!