Így milyen tesztet csinálnátok 12. UH után?
Mivel engem örökbefogadtak, így nem tudom, hogy milyen örökletes betegségeket hordozom. Néztem a Czeizelnél a Prena vizsgálatokat, valamint az Istenhegyin de tanácstalan lettem.
Szerintetek milyen tesztet érdemes még csináltatnom, ha az UH-n és a kombinálton negatív eredményt kapok? Vagy kombinált helyett csinálja Prenát?
Prenat javasolnám, ott kérheted kb az összes kromoszóma vizsgálatot, ha van rá keret. Czeizelben simán leveszik a vért, annyira sokat nem kell várni időpontra.
De kérhetsz genetikai tanácsadást is, és dönthetsz az alapján is. Én ismeretlen felmenőkkel lehet kérném a bővebb csomagokat, biztos, ami biztos. Tudom, drága, de ez legyen a legnagyobb "felesleges" kiadásod, mint aztán egy betegség miatti többmilliós költség terhe.
Szia! Tudom nem ezt kérdezted, de talán ez is segítség.
Engem is örökbefogadtak, nem tudtam milyen betegségekek "hordozhatok" szülés után derült ki hogy szívbeteg a fiam, és ezt csak örökölni lehet. A férjem családjában nincs szívbeteg (kivéve időskori), így az én *családomban" van a hunyó. Nem megijesztes képp, de menj el egy magzati szívultrahangra. Kifejezetten ilyenre menj, én prenara mentem, és nem mutatott semmi rendellenességet. Nem megijeszteni akarlak, csak jó tanács.
Boldog babavarast! 🥰
Köszönöm a hozzászólásaitokat!
9-es!
Melyik Prena csomagot csináltattad? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!