Csinálnátok tesztet vagy várjam meg a megvonásos vèrzèst?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlòt szedek, van egy 2 èves kisfiunk. Kb kèt-háromnaponta vagyunk együtt, általában a fèrjem nem "száll ki", de sosem lettem mèg terhes, csak amikor akartuk. Dec. 13-án voltam rákszűrèsen, volt hüvelyi UH is, minden rendben volt, nem volt a mèhemben senki :) Vèrzès után voltam, azelőtt kimaradt egy szem bogyò, de volt már ilyen. Tegnap vettem be az utolsò tablettát, szerdán esedèkes a vèrzès. Azonban 2 hete nagyon fájnak a melleim, pont olyan nagyok, mint mikor terhes lettem a fiammal, megnőttek, fèrjem örömère :D Tegnaptòl nagyon hányingerem van, most is. Sajnos tesztem nincs itthon. Ha terhes lennèk, kimaradna a vèrzès, ugye? Nem tudom, de olyan furcsán èrzem magam, a kávè sem esett jòl (terhesen nem bìrtam meginni).2023. jan. 22. 11:27
1/3 anonim válasza:
Max elpazarolsz egy tesztet,en csinalnek egyet. Lehet,hogy a tuneteid hasonloak mint az elozo terhessegednel es estek mar igy teherbe,hogy kimaradt egy bogyo ,de nem suru eset :) Tesztelsz,es kiderul. Nincs ket egyforma dolog senkinel. Mikor vt az utolso verzesed?
3/3 anonim válasza:
Ezeket a kérdéseket sosem értem. Egy teszt pár száz, max ezer forint. Megcsinálod kész. Ehelyett kiírod a nagyvilágba a tüneteid, meg mikor hányszor mit csináltok. Ráadásul már gyereked is van, tapasztalt vagy, tünetek jönnek-mennek, zéró jelentőségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!