28.hetesen nem korai még babakocsit venni? Van egy nagyon jó ajánlat, nem szeretném kihagyni. Nem terveztem még megvenni, de sajnálom elszalasztank. Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
2022. dec. 7. 16:17
2/12 anonim válasza:
Én 8 hetesen megvettem egy nagyon kihagyhatatlan ajánlatot. Nem vagyok a pénzem ellensége és hely is volt neki.
3/12 anonim válasza:
Vedd meg nyugodtan mert lehet nem találsz neked megfelelőt sem árban sem kinézetben vagy drága lesz ami tetszeni fog.
4/12 anonim válasza:
32 hetesen már a kórhàzra kell bepakolni
Miért lenne korai?
5/12 A kérdező kommentje:
Megveszem köszönöm a biztatást
2022. dec. 7. 16:22
6/12 anonim válasza:
Mi szinte mindent megvettünk 1 hete. Most vagyok én is 28 hetes. Nem akartam az ünnepek alatt ezzel foglalkozni és a végére se akartam hagyni.
10/12 anonim válasza:
A 20.héten vettem, szintén nem hagyhattam ki,alig várom hogy használhassam, most tartok a 38. Hétnél :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!