Ez a teszt vajon negatív?
Sziasztok! Eléggé felborult a ciklusom, múlt hónapban 5-én jött meg, átlag 30-31 naposak a ciklusaim, úgyhogy akkorra várnám, vagyis péntekre. Viszont ovu teszttel néztem és 16-17-én volt erős pozitív, aztán 18-Án negatív már. 19-én meg együtt voltunk a párommal. Ma azért teszteltem, mert az utolsó együttlét óta ez már a 14. Nap. Sőt a tuszorepedes óta 15.
Ilyen lett a ma reggeli 10-es teszt.
Mit gondoltok?
Látom a fehér reagens helyet, de 2-3 perc elteltével rögtön kijött ez a kis halvány vékony csík.
Csak már úgy gondolom, hogy ennyi idő eltelt, minimum és szép halvány pozinak kene lennie.
Meg annyi, hogy, tudom, nem sokra lehet menni a jósteszttel, de csináltam, ha már volt itthon. Tegnap reggeli a felso, alsó a ma reggeli.
A jósteszt lutri.
Akinek bejött, véletlen, akinek nem, az is.
Olyan mint a kínai fogantatásnaptár. 50% hogy eltalálja, de mégis sokszor mellé lő....
2-3 nap múlva azért csinálj még egyet, bár szerintem az együttlét is későn volt.
A pozitív napokon vagy előtte kellene legközelebb megpróbálni.
Ez full negatív.
A jósteszt amúgy nem úgy működik, hogy akkor sejtet terhességet ha pozitív az LH teszt? Ebben nem vagyok biztos, csak nekem úgy lenne logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!