Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elvágta a reszelő az ujjam....

Elvágta a reszelő az ujjam. Most kissé duzzadt és kicsit piros körülötte. 11 hetes kismama vagyok. Ti mennétek ezzel orvoshoz?

Figyelt kérdés

Délután krumplit reszeltem és 2x is szinte ugyanott megreszeltem a hüvelyujjam, a körmöm alatti hajlatban. Vérzett kicsit, lefertőtlenítettem Octenisepttel. A krumplit reszelnem kellett tovább, a sebtapasz folyton leesett, ha zsepit tekertem köré vagy neilont azt is lereszeltem. Szóval érte a mosott, nyers krumpli a sebet sokszor és utána egyéb más is.

Most felébredtem és érzem, hogy húzódik a seb, kicsit duzzadt és piros a hajlat ahol elvágtam. A kezem is kiszáradt, így lehet az is rátesz egy kicsit.

Kép róla:

[link]

Ha nem lennék terhes nem foglalkoznék vele egyelőre.

Ti ezzel elmennétek orvoshoz? Ez lehet elfertőződés vagy csak szimplán azért duzzadtabb és pirosabb, mert a hajlatban van?

2023. aug. 20. 02:30
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan ezzel a légypiszokkal foglalnád a helyet más elől az orvosnál? Legyen már eszed
2023. aug. 20. 08:40
 12/41 A kérdező kommentje:

Ti is lennétek ennyire hülyék ha veletek történik, az ami velem. Egyszer kicsit megszúrta valami az ujjam, nem foglalkoztam vele, nyoma sem volt egy ideig. Aztán pirosodott, dagadt az ujjam, lázas lettem, sötét csík kezdett futni a kezemen, kaptam tetanuszt, megműtötték az ujjam de a fertőzést nem bírták megállítani. Hetekig kínlódtam, borzasztóan fájt, lüktetett. A vége az lett, hogy leműtötték a teljes körmöm is, ami fájdalomcsillapító injekció ellenére is brutális fájdalom volt. Nem volt körmöm hónapokig! Azóta is görbe.

A majdnem 3 éves lányom egy rohadt pattanásból kapott fertőzést pár hete. Még csak nem is piszkálta. Egy gyulladt pattanása volt és ennyi, utána este meg láttam, hogy 25 centis piros csík futott belőle a mellkasán...

Szóval inkább leszek mások szemében hülye, mint felelőtlen a gyerekeimmel szemben.

Ja és kb minden nap főzök, ezerszer lereszeltem már az ujjam, de nem dagadt meg és nem volt körülötte piros, de tény, hogy nem is nézegettem, csak most a baba miatt igyekszem jobban figyelni magamra.

2023. aug. 20. 08:49
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Tudjátok, van ebben a topicban egy kérdező 684 vagy hány kérdéssel...😉
2023. aug. 20. 08:51
 14/41 A kérdező kommentje:
Tudjàtok, van egy szintén élettelen kommentelő, aki ezt nézegeti.😉
2023. aug. 20. 08:57
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
#15. És te ezt honnan tudod?🤣
2023. aug. 20. 09:00
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez ennyire brutális akkor miért a gyakorin irogatsz és nem a sürgin ülsz???
2023. aug. 20. 09:03
 17/41 A kérdező kommentje:

16. Úristen. Olvass már vissza! Mit honnan tudok? Nyilván mivel írod, hogy van egy kérdező 600 kérdéssel, ebből egyértelmű, hogy ezt nézegeted... Kinek mennyi kérdése van. Ki a f**zt érdekel? De komolyan.

17. Én nem írtam, hogy brutális. Csak azért töltöttem fel, hátha kapok olyan kommenteket, mint pl az első. Hátha valakik tapasztalatokat írnak, másnak is néz-e így ki ilyenkor, nem-e baj, ha pirosabb, duzzadtabb.

2023. aug. 20. 09:12
 18/41 anonim ***** válasza:
77%

#18. Azt írtad, "van egy szintén élettelen kommentelő" - szintén? Szóval te is?😉😅

Másrészt meg az "ártatlanok" mentegetőzni szoktak, te meg egyből támadásba léptél.😉😉😉

2023. aug. 20. 09:16
 19/41 anonim ***** válasza:
87%

"Csak azért töltöttem fel ... Hátha valakik tapasztalatokat írnak, másnak is néz-e így ki ilyenkor, nem-e baj, ha pirosabb, duzzadtabb."

Szemészetre menj sürgősen, mert ez se nem piros, se nem duzzadt.

2023. aug. 20. 09:17
 20/41 A kérdező kommentje:
19. Bevallom, én gáznak tartom hogy, ha néha itt teszek fel kérdést (azért nem 600-at), de te velem ellentétben még büszke is vagy magadra, főleg a tahóságodra. Ez éltet téged.
2023. aug. 20. 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!