Allergiás vagyok valamelyik krémemre, így kiütéses lett az egész arcom, olyan mint a reszelő, és nagyon viszket. Árthat e a babának ez a krém?
Így még hétfőn elmentema háziorvoshoz,aki homeopátiás szereket,krémet írt fel,ami mára nagyjából használt,már nem érdes az arcom,de még viszket,meg most már hámlik.Reggel viszont mikor belenéztem a tükörbe,a két szemem alatt tiszta vörös volt,és bevolt dagadva,így elmentem a bőrgyógyászhoz,aki először is letolt,hogy mit képzelek én hogy valamit is kenek az arcomra...!Mondom attól mert terhes vagyok semmit nemkenhetek,nem ápolhatom magam,..stb?A válasz:igen.Mondom marhajó..felis idegesített rendesen..,na mindegy,amúgy sima hidratáló krém,szóval semmi extrákat nemhsználok,de muszáj,mert száraz a bőröm.A lényeg hogy felírt 2krémet,és az egyik tájékoztatóján olvastam hogy szteroid tartalmú.Ez a Locoid 0,1%krém,és attól félek hogy ez árthat e a babának szerintetek?Mert kérdeztema nőt hogy ez akkor szedhető vagyis kenhető a terhesség aladt nyugodtan?A válasz:semmi sem szedhető nyugodtan ilyenkor...komolyan omndom nemnormális volt eza nő...Esetleg szedett valaki közületek ilyen szteroid tarlamú gyógyszert,vagy krémet?bocsi ha hoszzú voltam,de így jobban érthetőbb hogy leírtam nagyjából.
11hetes kismama
első vagyok,
az ekcémás bőr száraz,viszket,esetleg kirepedezik és vörös foltokban jelenik meg.
A terhességem alatt Lipobase krémet használtam,ezt kisbabáknak ajálják ekcémára,recept nálküli készitmény.
Nekem kb a 23.héten jött elő valami rettenetes viszketés,olyan mint az ekcéma.Sajna nekem is azt mondta a bőrgyógyász,hogy tilos kenni szteroidos krémmel,csak olyat kaptam,ami a kisbabáknak való,csak sajna az nem sokat ért.5 bőrgyógyásznál voltam,de egyik által ajánlott krém se segített.Itt a neten olvastam utána,végül a körömvirág krémbe kék kamillaolajat kellett csepegtetni,összekeverni,és azzal kentem magam.Na nekem ettől kb 2-3 nap alatt elmúlt+ittam a kalcium sandozt.
Most 34 hetes vagyok,és megint előjött:SDe újra ezzel fogom kenni,próbáld ki Te is,hátha használ!Gyógynövényboltba vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!