Elvágta a reszelő az ujjam. Most kissé duzzadt és kicsit piros körülötte. 11 hetes kismama vagyok. Ti mennétek ezzel orvoshoz?
Délután krumplit reszeltem és 2x is szinte ugyanott megreszeltem a hüvelyujjam, a körmöm alatti hajlatban. Vérzett kicsit, lefertőtlenítettem Octenisepttel. A krumplit reszelnem kellett tovább, a sebtapasz folyton leesett, ha zsepit tekertem köré vagy neilont azt is lereszeltem. Szóval érte a mosott, nyers krumpli a sebet sokszor és utána egyéb más is.
Most felébredtem és érzem, hogy húzódik a seb, kicsit duzzadt és piros a hajlat ahol elvágtam. A kezem is kiszáradt, így lehet az is rátesz egy kicsit.
Kép róla:
Ha nem lennék terhes nem foglalkoznék vele egyelőre.
Ti ezzel elmennétek orvoshoz? Ez lehet elfertőződés vagy csak szimplán azért duzzadtabb és pirosabb, mert a hajlatban van?
Itt egy másik kép, máshová is feltöltöttem, hátha nem jó az első.
Inkább a körmödet vágd le!
Hasznosabb időtöltés...
Igen, és ha már ott vagy (szigorúan a sürgőssegire menj, nyugodtan könyököld le az infarktusost!), ne felejtsd el említeni, hogy tegnap egyel többször fingtál recsegősét és félsz, hogy a babád halálra rémült.
Azért látványosan nem kell meghülyülni, mert kismama vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!