Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális valaszokat kérhetnék?...

Normális valaszokat kérhetnék? Megnyugtatásért jöttem.

Figyelt kérdés

7évig szedtem 1fajta fogamzásgátlót. Abbahagytam, terhes lettem. Utána lett még1 gyerekünk. Szóval a gyógyszer is bevált, gyerek is akkor lett mikor akartuk.

2 éve szültem a kicsit. 1 éve kezdtem újra a fogamzásgátlót. Azt kaptam vissza, amit a gyerekek elött szedtem. Fél évig szedtem, de nem volt már jó. Köztes vérzés, libidó csökkenés, depi hangulat.

Igy fél éve új gyógyszert szedek. De valahogy félek.

3 hónapja egyszer elkapott a "terhes vagyok" érzés. Okom nem volt rá. Negatív lett a teszt 🙏

Azota minden gyógyszermentes héten rendesen meg is jött a megvonásos. Most a levél közepénél tartok, ám a levél eleje óta iszonyat puffadok. A hasam szemmel láthatóan (számomra) nőtt. 3 napja komolyan olyan érzésem van, mintha mozogna a baba bennem.

A józan eszem tudja, hogy nincs okom aggódni. De folyamat stresszelek, hogy mivan ha........

Tesztem nincs itthon. 2 kisgyerekkel faluról meg nem tudok bejutni egyszerűen a városba tesztet venni.

Szombaton tudok majd csak.

Ti mit gondoltok?

2023. aug. 14. 17:55
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
78%

Szóval 3 hónapja volt egy negatív teszted. 2 gyerek után még nem jöttél rá, hogy max.2hónapos terhességnél még nem lehet magzatmozgásokat érezni. Az igen!

Először is rendelj TÖBB tesztet, hogy ezt a cirkuszt minden hónapban el tudd játszani! Másodszor, fordulj pszichológushoz!

És végül, de nem utolsó sorban, fejezd be az általános iskolát!

2023. aug. 14. 23:33
 32/36 A kérdező kommentje:

31!

Aha, mert nyilván tudod mi a szakmám, milyen iskolákat végeztem. Jar a keksz....

2023. aug. 15. 08:51
 33/36 anonim ***** válasza:
Ennyi ésszel, gondolom, nem orvosi egyetemet.
2023. aug. 15. 09:39
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Rendelj a tesztfutárról sima dávid tesztet az nem dobozos. 25db fér egy csomagba 390 postáért.
2023. aug. 15. 10:18
 35/36 A kérdező kommentje:

34!

Azt próbáltam. 130ft

De azt umis csak fox vagy gls opcióval tudom.

"Kedves" 33!

Nyilván ha orvosira jártam volna, nem kellene ilyennen aggódnom, mert jobban tisztában lennék az emberi testtel.

De a te okoskodásod sem vall túk sok tanulmányra, ne aggódj 😉

2023. aug. 15. 11:01
 36/36 A kérdező kommentje:

Tegnapra elmúlt a puffadás, lement a hasam, nem éreztem semmit. Megnyugodtam.

Ma mégis be kellett vonatoznunk a varosba, vettem tesztet. Most csináltam meg.

Hatarozott, erős pozitív.

Sokkhatás alatt vagyok

2023. aug. 16. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!