Nyilván ezer ilyen kérdés volt már, de megnyugtatásra van szükségem, valószínűleg túl is aggódom, ezért kérdezem: ti mit gondoltok?
A barátommal távkapcsolatban vagyunk, én pedig a hétvégén voltam nála. A ciklusom 21.,23., illetve 24 napján szexeltünk, két-három alkalommal történt meg, hogy mielőtt óvszert használtunk volna, 15-20 másodpercig óvszer nélkül volt bennem, ezek általában addig, amíg nem voltam ez az extra nedves, csak mérsékelten. Általában 27-28 napos a ciklusom, bár pár hónapja késett egy hetet, de ma már a 30. napon vagyok, és jönnek elő a rémképek, hogy terhes lehetek, aminek ebben az esetben nagyon pici a valószínűsége, de muszáj volt ezt ide leírnom, mert van bennem félelem. Tudom... nem kéne egyáltalán óvszer nélkül együtt lenni, akármennyi ideig sem.
19/L
de ha te magad is tudod hogy nem kėne egyáltalán vėdekezės nėlkül akkor miert..?
sajnos teljesen mindegy hogy a ciklusod melyik idejėben törtėnt, vagy hogy mennyire voltál nedves.
Drukkolok hogy meguszd, es legközelebb tėnyleg ne csináljatok ilyet.
Mivel gumi nélkül dugtál, 50 % hogy terhes vagy, 50 % hogy nem.19
évesen ennyit illene tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!