Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális valaszokat kérhetnék?...

Normális valaszokat kérhetnék? Megnyugtatásért jöttem.

Figyelt kérdés

7évig szedtem 1fajta fogamzásgátlót. Abbahagytam, terhes lettem. Utána lett még1 gyerekünk. Szóval a gyógyszer is bevált, gyerek is akkor lett mikor akartuk.

2 éve szültem a kicsit. 1 éve kezdtem újra a fogamzásgátlót. Azt kaptam vissza, amit a gyerekek elött szedtem. Fél évig szedtem, de nem volt már jó. Köztes vérzés, libidó csökkenés, depi hangulat.

Igy fél éve új gyógyszert szedek. De valahogy félek.

3 hónapja egyszer elkapott a "terhes vagyok" érzés. Okom nem volt rá. Negatív lett a teszt 🙏

Azota minden gyógyszermentes héten rendesen meg is jött a megvonásos. Most a levél közepénél tartok, ám a levél eleje óta iszonyat puffadok. A hasam szemmel láthatóan (számomra) nőtt. 3 napja komolyan olyan érzésem van, mintha mozogna a baba bennem.

A józan eszem tudja, hogy nincs okom aggódni. De folyamat stresszelek, hogy mivan ha........

Tesztem nincs itthon. 2 kisgyerekkel faluról meg nem tudok bejutni egyszerűen a városba tesztet venni.

Szombaton tudok majd csak.

Ti mit gondoltok?

2023. aug. 14. 17:55
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

21!

Mert szombaton meg vasárnao is ugyan ennyi lehetőségem lett volna bejutni mint ma, ha a te józan eszed felfogta volna a kommentemet.......

2023. aug. 14. 18:55
 22/36 anonim ***** válasza:
25%
Hétvégén ott a kanod, hogy vigye a segged.
2023. aug. 14. 18:56
 23/36 A kérdező kommentje:
23 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2023. aug. 14. 18:58
 24/36 anonim ***** válasza:
83%

Budapesthez viszonyítva Fejér megye az "ország másik fele"??

Csak mert azt írtad, hogy egy éve költöztetek el az ország másik felére. Erre kiderül Budapestről...

2023. aug. 14. 20:17
 25/36 anonim ***** válasza:
89%
Tesztfutar.hu oldalon 390ft a szállítás elsőbbségi levélként. Reggel megrendeled, másnap ott van.
2023. aug. 14. 20:24
 26/36 A kérdező kommentje:

26!

Köszönöm!

Ezt az oldalt nem találtam meg.

Mas oldalon 1500ft-ért küldték volna futárral

2023. aug. 14. 20:34
 27/36 anonim ***** válasza:
91%
Nézd, ha 3 hónapja negatívat teszteltél, akkor ez a legvalószínűbb eset: írtad, hogy puffadsz, ennek rengeteg oka lehet. A puffadástól nagyobb a hasad, és ezért érezhetsz bélmozgásokat is, amiket az idegeskedés miatt magzatmozgásnak érzel. Nagyon nem valószínű, hogy terhes vagy, ne görcsölj. Ha mégsem lenne igazam, ennyi idő után még már mindegy, hogy hétfőn vagy szombaton tudod meg.
2023. aug. 14. 20:37
 28/36 anonim ***** válasza:
53%

Gondolhattam volna, hogy budapesti vagy, nem csoda, hogy ilyen elveszett vagy. Én is az lennék. Pesten vannak hétvégén is nyitva tartó, sőt 24 órás patikák is. A plázákban hétvégén minden nyitva. És akkor odacsöppenni egy ilyen helyre... Kitartás, cica, nem lesz semmi baj!

#13 voltam

2023. aug. 14. 21:09
 29/36 A kérdező kommentje:

Most megnéztem a tesztfutár.hu oldalt,ott is csak gls vagy foxpost lehetőséget ajánl, 1300ft+

28! ❤

29! Egész az utolsó mondatodig köszi. De ez a cica... 😅

2023. aug. 14. 21:28
 30/36 anonim ***** válasza:
75%
Javaslom kettőt rendelj, vagy többet, hogy ne forduljon elő legközelebb, hogy napokig izgulsz rajta. Jobb, ha "kéznél van"
2023. aug. 14. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!