Megnéznétek? Megnyugtatásul.
Sziasztok!
Abban kérném a segítségetek, hogy szombaton végre pozitívat teszteltem. Ma is csináltam egy tesztet a biztonság kedvéért ez is pozitív de sokkal halványabb. Az első tesztem facelle-vel volt a második pedig dm-es Intimed Pregnancy teszttel. Van okom aggodalomra vagy csak azért ilyen mert két különböző a teszt?
Mellékelem a mait a szombatiról sajnos nincs képem de az olyan erős volt szint mint a kontroll csík. Előre is nagyon köszönöm a válaszokat.
Link [link]
Pozitív,gratulálok :)
Szerintem ne aggódj csak azért más az erőssége a két tesztnek mert nem egyforma.
Boldog babavárást :)
Ne tesztelj tobbet!!! Terhes vagy, ne rugozz a teszteken.
Gratulalok!:)))
:) pozitív gratulálok
Es ha kell szívesen odaadom a szemeszem számát. (csak viccelek.. En sem hittem el elsőre, de tenyleg terhes vagy juhuuuhuhuuuhuu!!! Inkabb dolj hatra es élvezd!!)
Látszik bizony. Még azonos terhességi tesztek sem mindig lesznek ugyan olyan erősek. Ez függ mennyire koncentrált pisiből csináltad, mennyire érzékenyek a tesztek.
Üdv egy sorstárs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!