Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális valaszokat kérhetnék?...

Normális valaszokat kérhetnék? Megnyugtatásért jöttem.

Figyelt kérdés

7évig szedtem 1fajta fogamzásgátlót. Abbahagytam, terhes lettem. Utána lett még1 gyerekünk. Szóval a gyógyszer is bevált, gyerek is akkor lett mikor akartuk.

2 éve szültem a kicsit. 1 éve kezdtem újra a fogamzásgátlót. Azt kaptam vissza, amit a gyerekek elött szedtem. Fél évig szedtem, de nem volt már jó. Köztes vérzés, libidó csökkenés, depi hangulat.

Igy fél éve új gyógyszert szedek. De valahogy félek.

3 hónapja egyszer elkapott a "terhes vagyok" érzés. Okom nem volt rá. Negatív lett a teszt 🙏

Azota minden gyógyszermentes héten rendesen meg is jött a megvonásos. Most a levél közepénél tartok, ám a levél eleje óta iszonyat puffadok. A hasam szemmel láthatóan (számomra) nőtt. 3 napja komolyan olyan érzésem van, mintha mozogna a baba bennem.

A józan eszem tudja, hogy nincs okom aggódni. De folyamat stresszelek, hogy mivan ha........

Tesztem nincs itthon. 2 kisgyerekkel faluról meg nem tudok bejutni egyszerűen a városba tesztet venni.

Szombaton tudok majd csak.

Ti mit gondoltok?

2023. aug. 14. 17:55
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
56%

"A "beteg vagy, menj pszichológushoz" számomra nem épp a normális válasz kategória."

Baj van a gondolkodásoddal, de nem is kicsi.

Egyrészt senki sem írta, hogy beteg vagy.

Másrészt a pszichológus nem orvos, nem betegeket kezel.

De ezzel az extrafalusi felfogásoddal kár is magyarázni.

2023. aug. 14. 18:25
 12/36 anonim ***** válasza:
68%
Te is jó helyre jössz megnyugtatásért.... Ez a pszichológusok valóságos reklámoldala. Egyébként nincs drogéria sem? Esetleg benzinkút, az sem kizárt, hogy ott van. És próbálj másra gondolni.
2023. aug. 14. 18:28
 13/36 anonim válasza:
68%
3 napja még péntek volt.
2023. aug. 14. 18:28
 14/36 A kérdező kommentje:

Gumit nem húzunk, mert az számunkra nem jó.

Férjem nem szereti, nekem fáj. Így értelme nem lenne.

A napokban sok olyan történetet találtam, hogy gyógyszer mellett ugyan úgy megjött a megvonásos, így a baba fel sem merült. Majd mikor 5-6 hónapis terhesek voltak, akkor derült ki.

Szoval annyira nem lehetetlen a dolog. Ettől tartok én is most.

És köszi, még mindig nem érzem úgy, hogy pszichológus kellene,csak mert tartok egy nem várt terhességtől.

2023. aug. 14. 18:29
 15/36 A kérdező kommentje:

A férjem meg 2 hetet dolgozik... na?!

Nem, nincs benzinkút.

Egy kicsi, 900fős falu. 1db bolt, 2 kocsma.

Busz napi 4, igy 2 gyerekkel nem indulnék neki.

Vonat van, azzal igaz 25perc Székesfehérvár, de 2 gyerekkel iszonyú macerás lenne.

"Extrafalusi"🤣

Főleg, hogy 1 évvel ezelöttig, 29évig budapesti voltam. De sebaj.

13! Neked köszi a normális valaszt 😊

2023. aug. 14. 18:32
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Nincs a faluban egy db gyógyszertár sem? Na,ez mondjuk durva,ha így van. Tehát akinek hajnal 3-kor kell gyógyszer az mit csinál?Gondolom se ügyelet,semmi. Életveszély ilyen helyen élni. Nagyon kisvárosba éltem,éppen hogy város,de azért egy db volt. Én amúgy bemennék a városba a gyerekekkel,főleg ha nem 100 km pl. Kikapcsolódás. Ha pedig tényleg ennyire elzárt hely és a legközelebbi város is 100 km van,akkor meg várnék szombatig. Mi változik addig amúgy? Lazulj le. Egyébként ha 3 hónapja negatív volt a teszt,azért a józan eszed csak megsúgja,hogy lehetetlen mozgást érezni mégha terhes lennél is... két gyerek után ezt biztos sejted.

Egyébként ha ennyire félsz,én is a dupla védekezést javasolnám. Akkor a lelki békéd is rendbe lesz. Én sem szeretnék semmi szín alatt,de védekezünk és ennyi,miért kattognék azon ami nincs és teszek ellene?

2023. aug. 14. 18:38
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

17# vagyok. Akkor viszont két opció van a jövőre. Vagy gyógyszer és megnyugszol,vagy duplán vagy nem lesztek együtt. Ez a legbiztosabb.

Az viszont durva ilyen helyre költözni.:( Nem irigyellek. Lehet pont emiatt az elzártság miatt agyalsz feleslegesen. Én simán vonatra szállnék,de mondjuk én semmitől nem tartok.:D

2023. aug. 14. 18:42
 18/36 Bogica0616 ***** válasza:
64%
900 fős faluban élek. De azért van 2 voltunk és napi 1 órát gyógyszertár. Teszt még van mindkét boltban. Ez durva, hogy nektek nincs. Netről rendelj vagy a párod vegyen boltban.
2023. aug. 14. 18:48
 19/36 A kérdező kommentje:

17!

Nem, nincs gyógyszertárunk. Nagyon sok olyan települést ismerek, ahol nincs. Sőt, kaját sem tudunk rendelni, illetve pl tesco meg társai sem szállít házhoz. Pedig 10km egy város.

Van itthon mindig gyógyszer, ezért eddig sosem volt probléma.

Alapból 2 autónk van, csak a férjemé 1 hónapja szerelőnél, vasárnap megyünk érte. Addig nekem nincs mivel járnom. Alap helyzetben nem is lenne szükséges.

Ha van kocsi, semmi problémám, kocsival minden elérhető 10percen belül. Csak tömegközlekedéssel nem.

Szombatig várok, ez fix, mivel mást nem tudok. Mint írtam, egy 500 ftos tesztet nem fogok megrendelni 2000ért, mert talán 2 nappal lennék előrébb és az már nem oszt nem szoroz ahogy írod

Igen, a jozan eszem tudja, hkb kizárt.

Szeptembertől megyek vissza dolgozni, spórolunk és megoldjuk veglegesen a "problémát".

Dupla védekezés. Írtam, a gumi nem opció. Mást meg nem tudok duplázni. Vagyis most nek jut eszembe más (pl pharmatex kizárt, mert csíp, próbáltuk).

2023. aug. 14. 18:50
 20/36 anonim ***** válasza:
70%

"Igen, a jozan eszem tudja, hkb kizárt."

A mid? Szombaton és/vagy vasárnap miért nem volt jó venni egyet?

2023. aug. 14. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!