Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Történt valakivel...

Szerintetek? Történt valakivel ilyen?

Figyelt kérdés

Utolsó menstruáció tartott 3 napig. Mennyisége a szokásostól jóval kevesebb. Július 24-26ig tartott. Előtte és utána is 3 napig barnás folyásom volt.

20 napra rá megint megjött. Mennyisége ugyanannyi mint utoljára. Derekam fáj. Néha hasam is.

Babaprojektben vagyunk. A menstruációmmal eddig nem volt gond. A júliusi és a mostani menstruációt kivéve. Mindig 26-28 napra jön meg ès akkor is barnazok előtte 2 napig.

07.27 és 07.29 valamint 08.05en voltunk együtt.

08.01-èn volt barnás folyásom de az csak aznap tartott.

Orvoshoz jövőhèt péntekre kaptam időpontot.

( voltam már terhes. De mindegyik terhesség alatt vèreztem hematoma miatt.)

Tesztet csináltam 08.01en és 08.05-en is. Negativ volt.

2023. aug. 14. 12:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kérdés?

07.27., 07.29., 08.05. Voltatok együtt és 08.01., 08.05. csináltál tesztet, ami negatív.

Nem is csoda, hisz együttlét után minimum 2 héttel érdemes csak tesztelni.

Azaz kb mostantól kezdve kellene tesztelni, ha arra vagy kíváncsi terhes vagy e.

2023. aug. 14. 13:26
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Mármint, hogy enyhébb volt a menstruációja a szokottnál és nem volt terhes? Kb.mindenkivel, de ezt már leírtuk a másik kérdésednél is.
2023. aug. 14. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!