Mi lehet ez? Valakivel történt már hasonló?
4 napja nem eszek, nem alszok,hányingerem van, és szúró érzésem van a méhemnél, ami a jobb oldalra terjed ki.
Gyengének érzem magam, talán attól, hogy nem eszek. 4 napja volt az első, és nem védekeztünk, hanem kivette időben (igen, borzasztóan felelőtlen volt), és nagyon megbántam az egészet. Elég kis esély van rá, hogy terhes lennék, de attól még nagyon félek tőle, mert elcseszné az életemet. 7-ig kellene megjönni.. Remélem, hogy amik most történnek velem azok csak a bűntudat miatt vannak.
K.rvára nem vagyok 15 éves és tudatlan se!! Csak nem az életem a szex, eddig még sose csináltam, és nem is terveztem, hogy így alakul, és amíg fogalmad sincs a szituációról addig nem értem, hogy mi a bajod.. Mert oké, elmondhatod, hogy felelőtlen voltam, igaz, de attól még én csak feltettem egy kérdést, amire szerettem volna választ kapni, de tökmindegy, mert azóta rájöttem magamtól..
Képzeld, ismerem az összes fogamzásgátlási módszert a spiráltól kezdve minden kicseszett tablettán át, és ha erről tudok szerinted vagyok olyan hülye, hogy nem készülök fel? Sőt, ha tudtam volna róla előre, hogy ez lesz akkor maradtam volna otthon a s.ggemen.. Azóta megjött, és nem kell szidni, tudom, hogy attól még, hogy megjött, lehetek terhes.. 14 nap múlva úgyis megtudom, hogy mi van. Remélem,hogy semmi. Mindenesetre valami poszttrauma szerűség, vagy szorongás lehetett ami eddig volt, úgyhogy köszönöm, hogy megtudtam magamtól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!