Valakivel volt már hasonló? Kései Pé?
Figyelt kérdés
Férjemmel babát szeretnénk, dec. 6-án volt utoljára mensim. Voltunk együtt középidőben is meg észre vettem hogy a 30. cn tojásos folyásom van.Lehetett kései pé? Átlagban 35 naposak a ciklusok. Voltam dokinál azt mondta, hogy még lehet reménykedni hogy nem fog megjönni. Volt valaki hasonló helyzetbe, hogy így lett baba? A tetsztek negatívak lehet, hogy még korai? Segítsetek kérlek :) nagyon izgulok2016. jan. 16. 15:27
1/13 anonim válasza:
Vegyél még egy tesztet.Velem is ez volt.1 teszt,2 teszt...5 teszt. Végül mondtam utorsó tesztet csinálom meg.Más milyet vettem mint addig.Pozitív lett.Vegyél más milyet mint szoktál.Hátha az jobb.Az eredményt írd le.
2/13 anonim válasza:
Próbálkozzatok még most azonnal.És utána teszt.Egyél,igyál sokat.
3/13 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondjátok van még remény? :D majd hétfőn veszek tesztet :) Milyet ajánlotok?
2016. jan. 16. 15:55
6/13 anonim válasza:
Van otthon még akármilyen teszted?
7/13 anonim válasza:
Előfordulhat. Nekem 21. napi ovuból lett baba. Már azt hittem nem is lesz ovum abban a hónapban :)
8/13 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen. Az a fura hogy olyan komoly tüneteim sincsenek, csak annyi hogy gyakran fáj a fejem meg a derekam ami nekem nem szokott. :) Hát nem tudom, de nagyon reménykedem. Igazából a doki nem látott semmi különöset uh-n. De mi azért reménykedünk :) remélem bejött. Még egy kérdés: akkor azért volt negatív a tesztem mert még korán csináltam? lehetséges?
2016. jan. 16. 20:15
10/13 anonim válasza:
nekem dec.7-én volt utoljára, 28 napos cuklsokkal, mégis csak 13-án lett nagyon halvány (azóta már szép erős) tesztem... szóval semmit nem jelent a nega még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!