Valakivel történt hasonló? 43 napos ciklus...
Szia. Végülis ha nem ovu teszteltél és nem is érzed mikor volt, nem szokott folyásod lenni vagy bármi ovu tünet, akkor lehetett később is.
Augusztus 17-eit elvileg kimutatná már a teszt, de az 15 napja volt. Ha esetleg rá 1-2 napra volt a peteérésed és kibírták addig a kis katonák, akkor még lehet nem mutatná 13 nappal ovu után.
Ha meg 26-a körül volt a pé-d akkor azt még pláne nem mutatná. Amíg nem jön meg, végülis van remény :) Szeptember 7-én kellene legkorábban tesztelned (12 dpo a 26-hoz képest), ha addig nem jön meg vagy negatív akkor szerintem nincs baba.
Amúgy olvastam, de nem saját tapasztalat, hogy volt akinek az inofolic kitolta a ciklusát. Nem tudom, biztosan az okozta-e náluk vagy sem, én is szedem 1,5 hónapja de nekem nem változtatott eddig a ciklusomon.
Én 3 hónapig ittam az inofolicot, minden hónapban egyre hosszabb lett a ciklusom. Végül a 4.inofolicos hónapban sikerült. Ovuteszteltem, az a ciklus 43napos lett volna.
Előtte 2 évig nem sikerült...
37+6hkm
Kettes vagyok. Bocsi véletlen hamarabb elküldtem 😄
Szerintem még símán lehet pozitív a teszted, csak várj még egy hetet kB 😊 Drukkolok!!
Szia, én a ciklusom 45.napja körül estem teherbe, úgy hogy 28-30naposak a ciklusaim :D
Fogalmam nincs hogyan történt.
A ciklus 50.napján még negatívat teszteltem, és az orvos se látott semmit. Majd 10nap múlva erős pozitív teszt, szívhang stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!