Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakivel történt már ilyen...

Valakivel történt már ilyen és terhességre utalt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezdem az elejétől: májusban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, mert úgy döntöttünk, hogy már jöhetne a baba. Júliusban kb. 2 hetet késett a menstruációm, aztán rendesen megjött, de nem is éreztem (általában előtte 1 nappal már görcsölök), valószínüleg a gyógyszer miatt késhetett. Most augusztusban 8napot késik, és azóta görcsöl a hasam, mintha megjönne és “hasszúrkálást” is érzek, hol bal, hol jobb oldalon. Mellfájdalmat, érzékenységet nem érzek, 1 nap volt szokatlan hányingerem, faradékony vagyok ( lehet csak a 3 műszak miatt), fehér és vizes folyásom van menzesz helyett. 2 tesztet csináltam, egyiket a nem várt előtt 2 nappal, másikat 4 nappal ezelőtt, mivel késett, de mindkettő negatív lett. Valakivel történt már hasonló és babás volt? Vagy csak a gyógyszer abbahagyása miatt történik? Esetleg korai volt a teszt, vagy lehetséges hogy nem mutatja ki valami miatt? Orvoshoz jövőhéten tudok menni, addig is itt érdeklődök!

Köszönöm a válaszokat!

2019. aug. 28. 00:10
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a gyógyszer zavart be, és nem középidőben volt peteérésed. Nálunk is hasonló volt a szitu. Kiderült, hogy később fogant a baba (az első elmaradt mensi előtt pár nappal).

Késett, csináltam tesztet, de negatív volt. Fáradékony voltam és nem kívántam a kávét. Mikor 1 hónapja nem jött meg és újra teszteltem, akkor lett pozitív.

Az a baj, hogy a korai terhes tünetek nagyon hasonlóak a mensi előtti tünetekhez. Légy türelemmel és pár nap múlva tesztel újra.

2019. aug. 28. 00:21
 2/28 A kérdező kommentje:

Ha továbbra sem jön meg, akkor csinálok tesztet, meg persze megyek orvoshoz is. Erről már olvastam, hogy esetleg később fogan meg, és elég nehéz így kiszámolni a peteérést, hogy nem rendszeresen jön meg. Vezetek naptárat, a szerint jókor voltunk együtt a párommal.

Nekem ezek a görcsölések, hasszúrkálások érdekesek, ilyen még nem történt, meg a folyások, nagyobb mennyiségben, mint általában szokott lenni

2019. aug. 28. 00:29
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

A folyás simán lehet hormonális is. Képzeld el, hogy mekkora változás a szervezeted számára a gyógyszer abbahagyása.

(én azért szurkolok, hogy baba legyen a dologban :))

2019. aug. 28. 08:46
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Sosem kizárt, de én nem reménykednék. Lehet, hogy még vissza sem állt a ciklusod a gyógyszer abbahagyása után, legalábbis én erre gondolnék a késések miatt.
2019. aug. 28. 10:47
 5/28 A kérdező kommentje:
És a “mindjárt megjön” érzés, aztán mégsem jön meg? Csak azért mert ilyen még nem történt, ha görcsölök akkor meg is jön. Vagy inkább valami komolyabb bajra kell gondolni?
2019. aug. 28. 11:10
 6/28 anonim ***** válasza:
19%
Én tavaly áprilisba hagytam abba a gyógyszert juniusba 2csíkos volt a teszt jövőhéten félévesek leszünk :)
2019. aug. 29. 18:44
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
6: max a gyerek, te remélem, hogy idősebb vagy. Bocsi, nem tudtam kihagyni.😃
2019. aug. 29. 18:58
 8/28 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, de tegnap is görcsöltem, mintha megjönne, de nem jött meg azóta sem, teszttel még várok picit

Akkor mitől lehet ez?

2019. aug. 29. 19:33
 9/28 anonim ***** válasza:
Az a "mindjárt megjön" érzés valójában nagyon is jól megkülönböztethető a sima mindjárt megjön érzéstől. Hasonlít, az tény, de nem olyan. Nem is kötelező érezni.
2019. aug. 30. 05:28
 10/28 A kérdező kommentje:
Igen, enyhébb görcsök, mint menstruációnál
2019. aug. 30. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!