Valakivel történt már ilyen és terhességre utalt?
Sziasztok!
Kezdem az elejétől: májusban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, mert úgy döntöttünk, hogy már jöhetne a baba. Júliusban kb. 2 hetet késett a menstruációm, aztán rendesen megjött, de nem is éreztem (általában előtte 1 nappal már görcsölök), valószínüleg a gyógyszer miatt késhetett. Most augusztusban 8napot késik, és azóta görcsöl a hasam, mintha megjönne és “hasszúrkálást” is érzek, hol bal, hol jobb oldalon. Mellfájdalmat, érzékenységet nem érzek, 1 nap volt szokatlan hányingerem, faradékony vagyok ( lehet csak a 3 műszak miatt), fehér és vizes folyásom van menzesz helyett. 2 tesztet csináltam, egyiket a nem várt előtt 2 nappal, másikat 4 nappal ezelőtt, mivel késett, de mindkettő negatív lett. Valakivel történt már hasonló és babás volt? Vagy csak a gyógyszer abbahagyása miatt történik? Esetleg korai volt a teszt, vagy lehetséges hogy nem mutatja ki valami miatt? Orvoshoz jövőhéten tudok menni, addig is itt érdeklődök!
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!