Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakivel történt már ilyen...

Valakivel történt már ilyen és terhességre utalt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezdem az elejétől: májusban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, mert úgy döntöttünk, hogy már jöhetne a baba. Júliusban kb. 2 hetet késett a menstruációm, aztán rendesen megjött, de nem is éreztem (általában előtte 1 nappal már görcsölök), valószínüleg a gyógyszer miatt késhetett. Most augusztusban 8napot késik, és azóta görcsöl a hasam, mintha megjönne és “hasszúrkálást” is érzek, hol bal, hol jobb oldalon. Mellfájdalmat, érzékenységet nem érzek, 1 nap volt szokatlan hányingerem, faradékony vagyok ( lehet csak a 3 műszak miatt), fehér és vizes folyásom van menzesz helyett. 2 tesztet csináltam, egyiket a nem várt előtt 2 nappal, másikat 4 nappal ezelőtt, mivel késett, de mindkettő negatív lett. Valakivel történt már hasonló és babás volt? Vagy csak a gyógyszer abbahagyása miatt történik? Esetleg korai volt a teszt, vagy lehetséges hogy nem mutatja ki valami miatt? Orvoshoz jövőhéten tudok menni, addig is itt érdeklődök!

Köszönöm a válaszokat!

2019. aug. 28. 00:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Azóta valami hír?
2019. szept. 8. 23:12
 12/28 A kérdező kommentje:
Nem jött még meg, 3 hete... hasszurkálások még tartanak, orvoshoz holnap van időpontom
2019. szept. 9. 11:13
 13/28 anonim ***** válasza:
tesztet csináltál azóta?
2019. szept. 9. 15:55
 14/28 A kérdező kommentje:
Azota nem csinaltam, gondoltam a multkori kimutatta volna, mostmár megvarom a doki mit mond
2019. szept. 9. 19:06
 15/28 anonim ***** válasza:
Helyzet?
2019. szept. 10. 17:15
 16/28 A kérdező kommentje:
Hát sajnos volt egy kis helyzet amikor ma elmentem a dokihoz, vagyis hazaküldtek azzal hogy kapok másik időpontot.. úgyhogy megyek másik orvoshoz :)
2019. szept. 10. 21:01
 17/28 anonim ***** válasza:
Na jézus, kitartást :)
2019. szept. 11. 04:06
 18/28 A kérdező kommentje:
Már nagyon türelmetlen vagyok
2019. szept. 11. 05:26
 19/28 anonim ***** válasza:
mikor mész megint?
2019. szept. 12. 00:18
 20/28 A kérdező kommentje:
Szeptember 24.-re van időpontom :( tegnap megint menstruációs görcseim voltak, azt hittem meg is fog jönni, de azóta semmi, a mellem is érzékeny ha hozzáérek, pedig sosem azok még menzeszkor sem. Tesztet azóta nem csináltam. De már most vasárnap lenne a következő mensim időpontja
2019. szept. 12. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!