Valakivel történt már ilyen és terhességre utalt?
Sziasztok!
Kezdem az elejétől: májusban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, mert úgy döntöttünk, hogy már jöhetne a baba. Júliusban kb. 2 hetet késett a menstruációm, aztán rendesen megjött, de nem is éreztem (általában előtte 1 nappal már görcsölök), valószínüleg a gyógyszer miatt késhetett. Most augusztusban 8napot késik, és azóta görcsöl a hasam, mintha megjönne és “hasszúrkálást” is érzek, hol bal, hol jobb oldalon. Mellfájdalmat, érzékenységet nem érzek, 1 nap volt szokatlan hányingerem, faradékony vagyok ( lehet csak a 3 műszak miatt), fehér és vizes folyásom van menzesz helyett. 2 tesztet csináltam, egyiket a nem várt előtt 2 nappal, másikat 4 nappal ezelőtt, mivel késett, de mindkettő negatív lett. Valakivel történt már hasonló és babás volt? Vagy csak a gyógyszer abbahagyása miatt történik? Esetleg korai volt a teszt, vagy lehetséges hogy nem mutatja ki valami miatt? Orvoshoz jövőhéten tudok menni, addig is itt érdeklődök!
Köszönöm a válaszokat!
Még nem csináltam, picit várok vele, mert most kellene megjönnie a következőnek és ma görcsöltem egy kicsit
De már alig várom, hogy menjek dokihoz, 2 napja fáj a hasam alja, eléggé megijeszt
Ma reggelre sajnos megjött :( holnap mentem volna dokihoz
Amugy ilyenkor ugye van peteérés is? Pár nappal ezelőtt volt ilyen nyúlós “tojásfehérje” állagú folyásom, azt hittem peteérés, mert hasszurka is volt, de viszont akkor még korai lenne a mensi, nem?
Valoszinű bekavart a gyógyszer abbahagyása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!