A pozitív teszt és a menstruáció kimaradása előtt, volt valamilyen tünetetek ami miatt gyanakodtatok a terhességre?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 22. 14:14
1/12 anonim válasza:
Nem... Kimaradt menstruáció és pozitív teszt után 5 nappal sem érzek semmit különöset...
2/12 anonim válasza:
Nincs. Legalábbis nekem nem volt. Annyi csak, hogy nem volt kis barnázás, mint azelőtt minden mensi előtt
Az igazi tünetek a 7. héten jöttek, azok elég kemények :D
3/12 anonim válasza:
Nekem feszült a hasam! Illetve borzaszto álmos voltam, 8-9-kor lefekudtel aludni
4/12 anonim válasza:
Lábgörcs, én se barnáztam ahogy mensi előtt szoktam és nagyon fáradtnak éreztem magam.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat !
Es mennyivel előbb jelentkezett ?
2019. ápr. 22. 16:04
7/12 anonim válasza:
Az első kettőnél semmi. Viszont most a harmadiknál már erős cicfájdalom kétoldalon és eszméletlen szédülés. Aztán rá nemsokra már pozitívak lettek a tesztjeim.
8/12 anonim válasza:
Fémes ízű volt minden, egy héttel a kimaradt menszesz előtt.
9/12 anonim válasza:
En meg menstruacio kimaradasanal se gondoltam terhessegre😄 majdnem 1 het utan vettem tesztet de biztos voltam benne hogy negativ lesz. Hat nem az volt.. sot..
A masiknal mivel mar voltam terhes ereztem a beagyazodast. Vagyis hat gyanitottam az lehet. Ra 2 napra halvany pozitiv lett a teszt
10/12 anonim válasza:
Nekem nagyon sok vizes folyasom volt,omlott,csergettem a bugyit,meg pizsamat annyira..ez furcsa volt. Mar masfel hettel elotte h meg kellett volna jonnie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!