Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van esélyem egy normális...

Van esélyem egy normális terhességre?

Figyelt kérdés
Az első terhességem egy álom volt. Teljesen problémamentes, tünetmentes, a 41.héten egy viszonylag gyors természetes szüléssel zárult. Második babánál már az elején véreztem, majd 2.trimeszterben lepényleválásom volt, amiatt kialakult egy hematóma, majd 34.héten megszületett teljesen váratlanul sürgősségi császárral. Kijöttek a lábaimon a visszerek, a nemi tájékon is már a 8.héttől, egész nyáron a 40 fokban is kompressziós harisnyát kellett hordanom. Szerencsére azok nyomtalanul visszhúzódtak. Második terhességemnél plusszba pajzsmirigy túlműködésem lett, amire azóta is szedek gyógyszert. Vajon lehet a harmadik terhességem viszonylag problémamentes? Tudom, erre senki sem tud válaszolni, de tapasztalatokból tudnék esetleg erőt meríteni. Köszönöm előre is! 30/N
2019. júl. 31. 23:30
 1/3 anonim ***** válasza:
44%

Még 1-2 évig igen, de ahogy öregszel, egyre nehezebb lesz a terhesség!

Nem tudni milyenen alkat vagy, lehet fogyni kellene először!

2019. aug. 1. 05:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát 163 centi vagyok ès 52 kiló, ennél lejjebb nem igazán fogynék. Úgy írtál, mintha 42 éves lennék. Tapsztalatod van esetleg?
2019. aug. 1. 07:12
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal korod ellenere, nagyon megviselt a masodik terhesseged.

Merlegelj, h megeri e ujbol hasonlokat atelned, vagy esetleg rosszabbakat egy kisbabaert?! Max kellemes csalodsz a vegen :)

2019. aug. 1. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!