Normális hogy nincs semmi terhességre utaló panaszom?
Igen, teljesen normalis lehet. Ha uh-n lattak a terhesseget es mar embrio is volt (esetleg szivmukodessel?), akkor igazan nem kell aggodnod. Szerencses vagy.
En 7 hetes leszek, szinten nem erzek semmit. Akkortajt fajdogalt a hasam, amikor elmaradt a mensim, azota max annyi emlekeztet a terhessegre, hogy ha hirtelen felallok, vagy kohogok, tusszentek, akkor benyilal az alhasam. Igaz, en abban sem vagyok biztos, hogy minden rendben van, sajnos az elmult masfel evben tobb vetelesem is volt, most sincs jo megerzesem. Par nap mulva megyek ultrahangra.
Volt ket kihordott terhessegem is, azoknal is tompa, mensi szeru fajdalom volt az elso tunet a mensi kornyeken, illetve az elsonel nagyon faradt, almos voltam az elso hetekben, a masodiknal pedig puffadtam. De ezeken kivul semmi mas tunetem nem volt es rendben volt megis minden.
Teljesen tünetmentes terhességem volt (leszámítva az utolsó hetekben a hasi súly miatti kényelmetlenségeket).
8 hetesen túráztam, gokartoztam, még karamboloznom is sikerült.
Hányás csak a végén, egy vírus miatt volt, de akkor három napig ipari főnyomócső voltam. Megnéztek a szülészeten, aztán legyintettek, hogy igyak eleget, a terhességre semmi hatása nem lesz.
Ez évekkel ezelőtt volt, makkegészségesen született és azóta is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!