Krémszerű fehéres folyásom van, ez lehet baba? Vagy más esetleg?
nem..első próbálkozás a kistesóra uh nem került még ilyen számításba.
a Gyomor ideg.
Nekem sincs... Nálunk mondjuk még nincs baba, de remélem most lesz. Nálam úgy van, hogy 3 hónapja nem szedem a gyógyszer. Előző hónapban volt egy nagyobb összevesés a párommal egy ex miatt, így nem volt semmi 3 hétig kb. Egyik nap megtörtén és nem vette ki, de tudta, hogy nem szedem a gyógyszer. Majd a következő alkalmakkal se, szóval nem védekeztünk, de nem tervezett, rágörcsölt dolog ez. Csak én már nagyon szeretnék.
K
És Kedves Kérdező mióta próbálkoztok ?
GYI
Kedves kérdező és GYI! Sok sikert nektek, ha most mégse jött volna össze! Én tudom, hogy ha most nem, akkor egy ideig nem is lesz... :( Most köszönök Tőletek és írjátok meg majd, hogy mi lett! Én is megírom!
K
Köszönjük a jókívánságot! Viszont kívánjuk hogy baba legyen :))) Miért nem lesz ha most nem jött össze? nem próbálkoztok tovább akkor ? Mert szerintem akkor a barátod is akarja a babát uh meg is beszélhetnétek hogy akkor továbbra is menjen élesben a dolog:)
Megírom majd Nektek hogy mi lett...de tök negatívan gondolkozom...azt érzem most nem jött össze...nem tudom miért.
Sziasztok csajok.Én is hétfőre nem várom,és nekem is fura gyomrom,én olyan érzést érzek mintha mindig üres lenne:),ha eszem,utána is rögtön.Mi tesó projekten vagyunk,van már egy 2éves kisfiam,de már nem emlékszem,hogy nála milyen tüneteim voltak.Mellfájás,néha megjön érzés és ez a gyomorfájdalom(mintha gombóc lenne benne),meg máskor fél óra séta meg sem kottyant,most meg többször meg kell pihennem.Én még nem tervezek tesztelni,leghamarabb csak szerdán (ha addig nem jön meg).Nekem is 10-es érzékenységű tesztem van itthon,hát majd meglátjuk:-)Megy a drukk nektek is.
Üdv Vera
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!