Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 29éves férfi vagyok, párom 23...

29éves férfi vagyok, párom 23 és nemrég azzal állt elő, hogy ne védekezzünk, szeretne teherbe esni tőlem.?

Figyelt kérdés
Az a kérése, hogy gumi nélkül szexeljünk és élvezzek belé, de úgy gondolom még nem vagyunk igazán készek a gyermekvállalásra, mit gondoltok le lehet beszélni ilyesmiről egy nőt.?összeillünk nagyon is, de az egzisztenciális háttér még nem az igazi, én így tartok kicsit tőle.

2023. júl. 17. 21:17
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
26%
16 igazad van nem értem mért pontoztátok le, 30évesen igen benne van a korban. Jöhetne a gyerek neked. De a barátnődnek meg még én úgy gondolom nem. Ő még túl fiatal neki még élnie kéne meg dolgoznia meg alapítania az életét.
2023. júl. 18. 16:27
 32/32 anonim ***** válasza:
0%
Én benne lennék. F 45
2023. júl. 18. 23:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!