Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 29éves férfi vagyok, párom 23...

29éves férfi vagyok, párom 23 és nemrég azzal állt elő, hogy ne védekezzünk, szeretne teherbe esni tőlem.?

Figyelt kérdés
Az a kérése, hogy gumi nélkül szexeljünk és élvezzek belé, de úgy gondolom még nem vagyunk igazán készek a gyermekvállalásra, mit gondoltok le lehet beszélni ilyesmiről egy nőt.?összeillünk nagyon is, de az egzisztenciális háttér még nem az igazi, én így tartok kicsit tőle.

2023. júl. 17. 21:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
94%
Szülés előtt kell egy év munkaviszony ahhoz, hogy megkapja az ellátásokat, ne csak a gyes-t.
2023. júl. 18. 06:47
 22/32 anonim ***** válasza:
91%
Ezt vele kell megbeszélned.Leültök. Ez így nem jó hogy ő szeretne gyereket te meg még nem.Énis szerettem volna hamarabb a párom szerette volna megvárni míg felépül a házunk.És én ezt logikusnak tartottam, vártam , egy percig sem esett rossszul.Végül nem vártuk meg a házat közösen elhatároztuk hogy minek várni mindig valamire.Most vagyok a 3.hónapban.
2023. júl. 18. 06:58
 23/32 anonim ***** válasza:
88%
"Mondjuk te közel 30vagy " Párom majdnem 32 amikor eldöntöttük hogy most jöjjön.Én 29 vagyok. Lehet h 2 év múlva jöhetnek a gyerekek a kérdező kedvére is.30 vagy 32 nem mindegy hány évesen apuka valaki? komolyan mondom..
2023. júl. 18. 07:01
 24/32 anonim ***** válasza:
84%

Biztos nem vállalnék olyannal gyereket, aki még az ellátásokhoz szükséges minimumot sem dolgozta le, és anyagilag csak a nagy büdös semmit tudja hozzátenni a közös élethez.

Ne legyél már balek.

2023. júl. 18. 07:04
 25/32 anonim ***** válasza:
77%
Életébe nem dolgozott még.... biztos kapkodni fognak egy 26 éves kisgyerekes anyuka után , aki életébe nem dolgozott még....v csináljatok mindjárt hármat...aztán legyen 30 éves pályakezdő...
2023. júl. 18. 07:54
 26/32 harebell ***** válasza:
86%

Éretlennek tűnik már az alapján, ahogy felvezette a dolgot. Ezt nem azzal kell kezdeni, hogy "mostantól ne védekezzünk", hanem leülni (többször) és arról beszélgetni, hol tart a kapcsolat, mik a rövidtávú és hosszútávú célok, lehetőségek. Ha mindkét fél úgy érzi, készen állnak gyerekre minden szempontból, és biztosak ebben, akkor lehet azt mondani, hogy jó, akkor próbálkozzunk.

Szerintem ti még egyértelműen tartotok itt.

2023. júl. 18. 09:39
 27/32 anonim ***** válasza:
69%
Én vagyok az egyetlen, aki szerint kamu a kérdés? Mik ezek a szövegek, hogy a hüvelyébe való élvezés gátlást okoz, stb. Szerintem csak unatkozik egy iskolás gyerek.
2023. júl. 18. 09:45
 28/32 anonim ***** válasza:
84%
Kamu is lehet, de az is igaz, hogy rengeteg hülye van.
2023. júl. 18. 10:50
 29/32 anonim ***** válasza:
86%
Legyen már legalább 1-1,5 év munkaviszonya, hogy jogosult legyen ellátásra, amíg otthon van bakker. Ennyi eszetek legyen!
2023. júl. 18. 11:47
 30/32 anonim ***** válasza:
70%
Eleve ő magától nemtudja hogy előbb dolgoznia kellene?Milyen pénzből nevelnétek fel? Csak úgy hogy te dolgozol? Nem lenne pofám felhozni a családalapítást úgy hogy egy percet sem dolgoztam, És egy árva garazsam sincs.
2023. júl. 18. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!