29éves férfi vagyok, párom 23 és nemrég azzal állt elő, hogy ne védekezzünk, szeretne teherbe esni tőlem.?
Figyelt kérdés
Az a kérése, hogy gumi nélkül szexeljünk és élvezzek belé, de úgy gondolom még nem vagyunk igazán készek a gyermekvállalásra, mit gondoltok le lehet beszélni ilyesmiről egy nőt.?összeillünk nagyon is, de az egzisztenciális háttér még nem az igazi, én így tartok kicsit tőle.2023. júl. 17. 21:17
11/32 anonim válasza:
Legalább egy évet dolgozni kéne előtte...
12/32 anonim válasza:
Meg fogja bánni, ha karrier előtt terhes lesz, gyerekkel nehezebb lesz, majd a vègén téged fog okolni.
13/32 anonim válasza:
Az összes csajom evvel hött egy honap utan. Menekuj ameg nem keső
14/32 anonim válasza:
Ilyen fiatalon inkább élnie kellene még. Komoly dolog, mindenképp hosszú beszélgetés lesz. De elengedhetetlen.
15/32 anonim válasza:
Ha te 2,3 gyereket is akarsz, és már van egy párod 3 éve, te pedig 29 éves vagy, akkor ideje elkezdeni a sorozatgyartast. Az elsőnél már így is több leszel mint 30, és még fel is kell őket nevelni.
16/32 anonim válasza:
Ha jól áltok anyagilag meg minden oké. Akkor szerintem te már benne vagy a korba hogy gyereked legyen mindjárt 30éves vagy.
17/32 anonim válasza:
Mondd meg enki hogy várjatok kicsit, ha annyira összeilletek, emgérti.
18/32 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy dolgozzon előtte, mert 3 embert egy fizetésből te nem fogsz tudni eltartani
19/32 anonim válasza:
kérdező.. csak nézd meg egy másik szempontból:
ha te szeretnél, ő nem lenne biztos és mondjuk gumi nélkül szeretnéd csinálni az korrekt lenne?
szerintem igen, ertelmes nővel meg lehet beszélni ezt... akivel nem az nem is érdemes akkor és ott rá (majd lehet egyszer belátja idővel, hogy ez nem arról szól, hogy ő mit akar hanem arról, hogy ti mit akartok)
20/32 anonim válasza:
A "szerintem igen" részt arra értem h igen, le lehet beszélni.. le is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!