Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 29éves férfi vagyok, párom 23...

29éves férfi vagyok, párom 23 és nemrég azzal állt elő, hogy ne védekezzünk, szeretne teherbe esni tőlem.?

Figyelt kérdés
Az a kérése, hogy gumi nélkül szexeljünk és élvezzek belé, de úgy gondolom még nem vagyunk igazán készek a gyermekvállalásra, mit gondoltok le lehet beszélni ilyesmiről egy nőt.?összeillünk nagyon is, de az egzisztenciális háttér még nem az igazi, én így tartok kicsit tőle.

2023. júl. 17. 21:17
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
94%

Mióta vagytok együtt?

Mennyi felretett pénzetek van

Lakhatas?

Tanulmányok?

Biztos munkahely?

Esetleg mond meg neki hogy idén még várjatok, és majd jövőre. De amúgy egyáltalán akarsz te gyereket?

2023. júl. 17. 21:20
 2/32 A kérdező kommentje:

3éve lesz nemsokára

9millió (8nekem)

Most végzett egyetemmel, munkàt keres (elvileg már meglesz)

Lakhatás, munkahely adott.

De a legjobbat akarom majdani gyerkőcömnek, persze hogy szeretnék 😃 (2-3)

2023. júl. 17. 21:26
 3/32 anonim ***** válasza:
97%

Hát ez az a kérdés, amikor le kell ülni megbeszélni a dolgot.

A gyerekvállalás csak akkor oké, ha mindketten egyformán gondoljátok. Ha egyik fél hezitál, annak nem lesz jó vége.

2023. júl. 17. 21:28
 4/32 A kérdező kommentje:
Múltkor már gumi nèlkül szexeltünk de kikaptam, hogy “a hasadra akartam élvezni” de ez hazárdjáték, ha meg lovagolva élvezek el, nem tudom kivenni sem
2023. júl. 17. 21:29
 5/32 anonim ***** válasza:
97%
Az tuti, hogy amíg te nem vagy biztos benne, hogy akarsz-e gyereket, addig védekeznetek kell. Ez közös döntés, amit meg kell rágnotok.
2023. júl. 17. 21:35
 6/32 A kérdező kommentje:
Lehet hülyeség de van bennem egyfajta gát, hogy elélvezzek a hüvelyèben…próbàlom mindig visszatartani inkább..🙄
2023. júl. 17. 21:40
 7/32 anonim ***** válasza:
95%
Amìg nem vagytok kèszen mindketten a gyerekvàllalàsra, addig védekezzetek. Ezt őszintèn meg kell beszèlni. Ha ő nem lenne kész mèg rà, te sem erőltetnèd (nagyon remélem). Vàrja ki ő is.
2023. júl. 17. 21:44
 8/32 anonim ***** válasza:
44%
Jó kis bigét szedtél össze, még egy percet sem dolgozott életében, de már lébecolna. Ez kitartatja majd magát veled haláláig, egy fűszálat sem fog keresztbe tenni. Én inkább levágnám a f...om mint hogy ilyennek gyereket csináljak.
2023. júl. 17. 21:47
 9/32 anonim ***** válasza:
63%
#8. Szeritem nyugodtan kezdheted nyiszálni, mindenki jobban jár...
2023. júl. 17. 21:49
 10/32 anonim ***** válasza:
91%

Akkor kell gyereket vàllalni, ha anyagilag is kèszen àlltok rà, ès lelkileg is, mindketten.

A ti esetetekben te nem àllsz rà kèszen lelkileg, ezen màr bukott is a dolog.

Baràtnődnek sem àrtana pàr èv munkatapasztalat, ès fèlretett pènz.

2023. júl. 17. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!