Nemrég derült ki, hogy PCOS-em van. Hormonpanelt meg nem nezettem, de hogorbe alapjan van ovulaciom. Megbizhato PCOS-es eseteben a hogorbe?
Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 11:59
1/9 anonim válasza:
Attól hogy van peteeres még nem biztos hogy ki is szabadul a petesejt. Vagy hogy egyaltalan megérik.
En inkább nézetnék hormonokat hogy tudjam azok rendben vannak-e.
2/9 anonim válasza:
Esetleg csatolj egy hőgörbét. Ha az igazolja, akkor van peteérés. Az LH teszt ami nem garancia. PCOS ultrahang alapján van?
3/9 A kérdező kommentje:
2022. márc. 31. 07:13
4/9 anonim válasza:
Igen, ez alapján valószínű az ovuláció, de nem árt a hormonpanel 😊
Lényeg, hogy kiderült és úgy tudják kezelni 😊
5/9 A kérdező kommentje:
Remelem, igen. 😊
Viszont ha jol tudom a PCOSnel a cisztak a meg nem repedt tuszokbol lesznek. Ha valakinek van ovulacioja akkor mitol alakulnak ki a cisztak?
2022. márc. 31. 19:37
6/9 anonim válasza:
Lehet korábbi ciklusban alakultak ki. Illetve 1 hónapban akár több tüsző is megérhet :)
7/9 anonim válasza:
Milyen appot használsz? Nekem is pcom van és én is vezeték hogorbet csak nem értek hozzá
8/9 anonim válasza:
Én az egyik válaszoló vagyok. A képek amiket csatolt a kérdező a premom app (play áruház).
Vannak még online is amik magyar nyelvű oldalak.
Ciklus.hu
Tervezettbaba.hu
9/9 A kérdező kommentje:
Premomot hasznaltam, az valt be a legjobban nekem )
2022. jún. 19. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!