Akinek menstruáció előtt pár nappal fogant a baba mikor derült ki?
Már meg sem jött a menstruáció?
Spontán peteereskor hogy van a beagyazodas ami ugye a menstruáció közepére kéne hogy Essen?
De a teszt még nem mutat terhességet
4 nap késés után csináltam tesztet. Igazából nem is gondoltam hogy terhes lehetek mert előtte több mint egy évig próbálkoztunk a 3.babaval. Abban a hónapban pedig 2x voltunk együtt, és a 2.alkalom mensi előtt volt pár nappal.
Szóval egy irtó halvány pozit teszteltem. Majd pár nap múlva erősödött csak. Minden uh a mensi szerinti merethez képest 10 nappal kisebb. :) 26 hetes vagyok
Persze, nem jött meg. Ezért csináltam tesztet 4 nap késes után.
Semmi tünetem nem volt még akkor. Azt hiszem 1 hét múlva volt az első hányinger.
Kedves 3-as, akkor te nem közvetlen mensi előtt estél teherbe.
Barátnőm, közvetleni kb 3 nappal mensi előtti együtlétből lett terhes. Neki megjött, csak a szokásosnál kevesebb, de még nem is volt feltűnő, lement a 6 nap vérzés, csinált egy tesztet a fura mennyiség miatt, az negatív lett, eltelt egy hét, gyomorégés miatt poénból mondtam terhes, csinált egy tesztet, mert vacakul volt és pozi lett. Alapvetően aktus után két héttel lehet pozi a teszt. (illetve ovu után 14-16 nappal.)
Szóval, ha mensi napjához közeli aktusból lesz baba az a kövi ciklus ovus ideje körül derül ki, mert kb akkor fejeződik be a beágyazódás.
Ez ugye ritka azért, de lehet valami genetikai oka, mert ez a barátnőm kétszer is így lett terhes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!