Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek menstruáció előtt pár...

Akinek menstruáció előtt pár nappal fogant a baba mikor derült ki?

Figyelt kérdés

Már meg sem jött a menstruáció?

Spontán peteereskor hogy van a beagyazodas ami ugye a menstruáció közepére kéne hogy Essen?

De a teszt még nem mutat terhességet

2021. szept. 13. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:

4 nap késés után csináltam tesztet. Igazából nem is gondoltam hogy terhes lehetek mert előtte több mint egy évig próbálkoztunk a 3.babaval. Abban a hónapban pedig 2x voltunk együtt, és a 2.alkalom mensi előtt volt pár nappal.

Szóval egy irtó halvány pozit teszteltem. Majd pár nap múlva erősödött csak. Minden uh a mensi szerinti merethez képest 10 nappal kisebb. :) 26 hetes vagyok

2021. szept. 13. 18:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Szóval akkor már ki is marad a mensi? De tünetek voltak?
2021. szept. 13. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Persze, nem jött meg. Ezért csináltam tesztet 4 nap késes után.

Semmi tünetem nem volt még akkor. Azt hiszem 1 hét múlva volt az első hányinger.

2021. szept. 13. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedves 3-as, akkor te nem közvetlen mensi előtt estél teherbe.

Barátnőm, közvetleni kb 3 nappal mensi előtti együtlétből lett terhes. Neki megjött, csak a szokásosnál kevesebb, de még nem is volt feltűnő, lement a 6 nap vérzés, csinált egy tesztet a fura mennyiség miatt, az negatív lett, eltelt egy hét, gyomorégés miatt poénból mondtam terhes, csinált egy tesztet, mert vacakul volt és pozi lett. Alapvetően aktus után két héttel lehet pozi a teszt. (illetve ovu után 14-16 nappal.)

Szóval, ha mensi napjához közeli aktusból lesz baba az a kövi ciklus ovus ideje körül derül ki, mert kb akkor fejeződik be a beágyazódás.

Ez ugye ritka azért, de lehet valami genetikai oka, mert ez a barátnőm kétszer is így lett terhes :)

2021. szept. 13. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Rendszertelen menzesz, az a 2 hét csúszás meglett volna akkor is, ha nem fogannak meg és megjön. Kb ennyi késésnél lettek pozitívak a tesztjeim. 4/4 így sikerült. 😄
2021. szept. 14. 00:59
 6/6 Szandi58 válasza:
Sziasztok nem várt előtt voltam együtt a párommal rá 3nap késésel meg jött! 29én múlt el de azóta hányingerem van szédülök már hánytam is csináltam tesztet is negatìv! Lehetek terhes?
2022. ápr. 12. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!