Ma derült ki h ikreim lesznek. Sokkot kaptam egy kicsit, ez normális?Ikres anyukák nektek mi volt a reakciótok?
Szintén sokkolt! 😅
Még a dokit is megrémítettem úgy lesápadtam.
Alig tértem magamhoz.
4,5 éves volt a nagylányom, igazi többemberes gyerek.
Szóval sokminden végigfutott az agyamon.
Mire hazaértünk, már úgy vágytam rájuk, h utána azért pánikoltam h nehogy baj legyen.
Imádom őket! Nemrég töltötték az 1-et.
Jó baba várást. Ne aggódj! Természetes a meglepettséged 😉
Mi halmozottan ikres család vagyunk. Anyukámnak is van ikertestvére, bátyáim is ikrek, a férjem oldaláról is sok az ikerpár. Úgyhogy én annyira nem lepődtem meg, de nem is örültem nekik hirtelen. Ez persze pár napon belül megváltozott, azóta ők a mindeneim.
(Arra persze már fokozottan vigyázok, nehogy véletlen teherbe essék még egyszer. Egy harmadikkal még elbírnánk, de négy gyerek túl sok lenne nekünk, még úgy is, hogy az ikrek kevesebb logisztikai feladat elé állítanak, mint két másik testvér.)
Szerintem mindenkinkap egy kisebb sokkot, mert nyilvan nem szamitasz ra. Mi tobb, mint egy évet probalkoztunk es amikor mar azt hittem, hogy nem fog menni, lombikba bele kell vagnunk, akkor eltt pozitív a tesztem es amikor kiderut, hogy ket baba van, nem is volt semmi reakciom, szoval ugy tunhetett, hogy nem orulok, de csak sokkot kaptam. A csaladunkban sosem volták ikrek, szoval egyaltalan nem szamitottunk ra.
Teljesen normalis erzes ez.
Aztan eldontottuk, hogy szeretnek harmadik babát is, sajnis vele elveteltem. Aztan teherbe estem par honappal később es persze bennunk volt, hogy haha de vicces lenne, ha megint ikrek lennenek, de az nem lehet. Hát kiderult, hogy megint ikrek. Szerintem itt nagyobb sokkot kaptunk:D
32 hetes vagyok most, a két kislanyom pedig 4 eves.
Én is úgy voltam, mint a 6-os válaszoló. Valahogy, mintha megéreztem volna, hogy ketten vannak, viccelődtem is vele, hogy a "két csík két baba?", meg a terhesség megállapítas előtt is mondtam a ferjemnek, hogy "ha ikrek, én nem tudom mit csinálok veled". (Végül nem csináltam vele semmit, neki szó szerint leesett az álla, totál bepánikolt... Azóta meg büszke magára! 😉 )
Egyébként elsőre "meg sem lepődtem", de aznap éjjel nem sokat aludtam, majd másnap egész reggel sírtam... Hogy mi lesz velem, velük, velünk.
Majd beléptem az Ikres Anyukák FB csoportba, sok tapasztalatot olvastam, mostmár nem is cserélnék "egybabás" kismamával... 😊
Több olyan ismerősöm van, akinek ikrei vannak. Ahol az ikrek egyforma neműek, egyiküknél sincs semmi probléma. Az egyik ismerősömnél azonban fiú és lány az ikerpár. Sajnos velük komoly problémák vannak. Már középiskolások. A fiú teljesen lányos, arcra is és érzelmileg is. A fütyije kb. 3 centiméter hosszú, és nem érdekli a szex, sem a fiúk sem a lányok iránt. Szívesen segít az anyjának a háztartási munkákban. Az iskolában közepes tanuló.
A lány túlsúlyos, széles vállú, férfias gondolkodású, és teljesen magába zárkózott. Nem megy közösségbe, nem tud beilleszkedni sehova. Otthagyta a szakközepet, mert nem dohányzik, nem iszik egy csöpp alkoholt sem, és ezért csúfolták. Most el akar menni dolgozni, de félnek a szülei, hogy ott sem tud majd beilleszkedni.
Valószínűnek tartják a szülők, hogy ez attól van, hogy a terhesség alatt a fiú túl sok női hormont kapott, a lány meg a fiú testvérétől férfi hormont. De erről megbízható információt szakembertől nem sikerült szerezniük, csak feltételezik. Azt mondják, ha ezt előre tudják, nem hordták volna ki a különnemű terhességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!