12dpon 10es teszt biztosat mutat?
Figyelt kérdés
Holnap leszek a 12.dpo-n, és megyünk nyaralni. Ha reggel csinálok egy tesztet, az mutatja majd, mizu? Ott nem akarok ezzel foglalkozni, plusz nagy családi összejövetel lesz , mindenki egy szálláson, isten mentsen valaki megtalálja a tesztet, le se szállnának rólunk.
Szeretném jól érezni magam, kis alkohol, alkoholhoz cigi, de ha pozitív, nyilván nem. Bár tudom azt is, hogy még nincs osszekottetés. Ebből baj nem lenne, főleg hogy nem leinni akarom magam, csak pár pohárral innék úgyis ( azt hiszem minden lehetséges kérdésre valaszotam)
Ovu biztos, papíron holnap kéne megjönnie.
2023. júl. 17. 15:32
31/32 anonim válasza:
Nem az asztalt kell rájuk borítani, hanem meghúzni a határaidat. Nem csak a neten arcoskodni. Nem értettem én semmit félre, te próbálsz kimosakodni abból a fszságból, amit leírtál. Sértődhetsz felőlem, de nem sikerült. Ez vagy te. Akinek nem sikerül, vágyik, belehal, de annyira nem képes, hogy megállja, mert hiszen ennyi úgysem árt. Nevetséges.
32/32 anonim válasza:
Nyugodtan resztelhettél volna, nekem 9dpon a predictor 2 óra pisi szünettel lett +.
Ha 2 órát nem pisilsz akkor már teljesen biztosat mutat 13 dpon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!