12dpon 10es teszt biztosat mutat?
Holnap leszek a 12.dpo-n, és megyünk nyaralni. Ha reggel csinálok egy tesztet, az mutatja majd, mizu? Ott nem akarok ezzel foglalkozni, plusz nagy családi összejövetel lesz , mindenki egy szálláson, isten mentsen valaki megtalálja a tesztet, le se szállnának rólunk.
Szeretném jól érezni magam, kis alkohol, alkoholhoz cigi, de ha pozitív, nyilván nem. Bár tudom azt is, hogy még nincs osszekottetés. Ebből baj nem lenne, főleg hogy nem leinni akarom magam, csak pár pohárral innék úgyis ( azt hiszem minden lehetséges kérdésre valaszotam)
Ovu biztos, papíron holnap kéne megjönnie.
Szerintem jó a terved, tégy így! :)
Ha negatív, akkor 99%, hogy nincs baba, de ha van, akkor sem kellene ettől bajának lenni.
Egy kis szórakozás neked sem árt, ha tervezitek a babát, és nehezen akar jönni, akkor jót is tehet, ha kicsit kiengeded a gőzt :)
U.i.: a családját (főleg a férje családját) nem maga az ember választja, ezért szerintem kár pálcát törni a kérdező fölött.
Jó, hogy már keresztre nem feszítitek a kérdezőt, mert meg merne inni 2pohár bort, meg elszívna egy szál cigit, amikor még azt se tudja, hogy terhes🤦🏽♀️
Akkor aki évekig próbálkozik, gondolom évekig éljen úgy, mintha mindig terhes lenne, biztos, ami biztos🙄
Kérdező! Jó a terv, csinálj tesztet és aszerint dönts. (Ha nem túl érzékeny, lehet, hogy nem mutatja még, pedig mégis terhes vagy, ezzel is számolj.) De ha nem részegen fetrengsz a saját hányásodban heroinos tűvel a karodban, akkor így se lesz semmi baj. Jó szórakozást!
Hát, főleg azért gáz, ha valaki évekig próbálkozik mondjuk, és mégis képes lenne pozitív teszt után ilyet csinálni. Aki nem tud róla, az is rosszul érzi magát tőle, nemhogy úgy, hogy tudja és csak azért is. Még gőzt kiereszteni. Nagyon vicces.
Nekem a szülinapom másnapján kellett volna nem megjönnie. Nyilván teszteltem aznap reggel, hogy mizu. Egy korty pezsgőt sem ittam volna, ha pozitív. Bár mondjuk, aki alkoholista szülő mellett nő fel, mint én, az nem ad felmentést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!