Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12dpon 10es teszt biztosat mutat?

12dpon 10es teszt biztosat mutat?

Figyelt kérdés

Holnap leszek a 12.dpo-n, és megyünk nyaralni. Ha reggel csinálok egy tesztet, az mutatja majd, mizu? Ott nem akarok ezzel foglalkozni, plusz nagy családi összejövetel lesz , mindenki egy szálláson, isten mentsen valaki megtalálja a tesztet, le se szállnának rólunk.

Szeretném jól érezni magam, kis alkohol, alkoholhoz cigi, de ha pozitív, nyilván nem. Bár tudom azt is, hogy még nincs osszekottetés. Ebből baj nem lenne, főleg hogy nem leinni akarom magam, csak pár pohárral innék úgyis ( azt hiszem minden lehetséges kérdésre valaszotam)

Ovu biztos, papíron holnap kéne megjönnie.

2023. júl. 17. 15:32
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy rendesen visszataszító, ahogy adod magadnak a felmentést, meg az indokokat, hogy miért fogsz iszogatni meg cigizgetni. Ahelyett, hogy mondjuk azt mondanád, hogy olyan gyógyszert szedsz mondjuk a fogadra, hogy ha iszol, nagyon rosszul leszel. És akkor cigizni se kell. Vagy nem tudom, durva. Ennyit nem lehet kibírni. Értem, hogy nincs még köldökzsinóron keresztül összeköttetés. De akkor is. Ez nálam valahogy annyira felháborító.
2023. júl. 17. 21:57
 12/32 anonim ***** válasza:
74%
Én nem tudtam, hogy tethes vagyok, fel sem merült, pár nap múlva lett + a tesztem. Ittam, cigiztem, kb sosem iszom, devakkor így sikerült. 23 éves és jól van.
2023. júl. 17. 22:44
 13/32 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem jó a terved, tégy így! :)

Ha negatív, akkor 99%, hogy nincs baba, de ha van, akkor sem kellene ettől bajának lenni.

Egy kis szórakozás neked sem árt, ha tervezitek a babát, és nehezen akar jönni, akkor jót is tehet, ha kicsit kiengeded a gőzt :)

U.i.: a családját (főleg a férje családját) nem maga az ember választja, ezért szerintem kár pálcát törni a kérdező fölött.

2023. júl. 17. 23:45
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Jó, hogy már keresztre nem feszítitek a kérdezőt, mert meg merne inni 2pohár bort, meg elszívna egy szál cigit, amikor még azt se tudja, hogy terhes🤦🏽‍♀️

Akkor aki évekig próbálkozik, gondolom évekig éljen úgy, mintha mindig terhes lenne, biztos, ami biztos🙄

Kérdező! Jó a terv, csinálj tesztet és aszerint dönts. (Ha nem túl érzékeny, lehet, hogy nem mutatja még, pedig mégis terhes vagy, ezzel is számolj.) De ha nem részegen fetrengsz a saját hányásodban heroinos tűvel a karodban, akkor így se lesz semmi baj. Jó szórakozást!

2023. júl. 18. 01:13
 15/32 anonim ***** válasza:
26%

Hát, főleg azért gáz, ha valaki évekig próbálkozik mondjuk, és mégis képes lenne pozitív teszt után ilyet csinálni. Aki nem tud róla, az is rosszul érzi magát tőle, nemhogy úgy, hogy tudja és csak azért is. Még gőzt kiereszteni. Nagyon vicces.

Nekem a szülinapom másnapján kellett volna nem megjönnie. Nyilván teszteltem aznap reggel, hogy mizu. Egy korty pezsgőt sem ittam volna, ha pozitív. Bár mondjuk, aki alkoholista szülő mellett nő fel, mint én, az nem ad felmentést.

2023. júl. 18. 08:38
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező is csak negatív teszt esetén inni pár pohárral, hol olvastad, hogy pozitív teszt után vedelne???
2023. júl. 18. 10:47
 17/32 anonim ***** válasza:
72%
Ugyan már, ha negatív a teszt, nyugodtan igyál meg pár italt, néhány szál cigit, erezd jól magad. Semmi baj nem lesz, akkor sem ha mégis terhes leszel, bár 12 napon halványan már szokott látszani. Gondolom nem hanyasig akarsz tömenyezni meg egy karton cigit elszivni.
2023. júl. 18. 11:03
 18/32 anonim ***** válasza:
25%
Pozitív teszt esetén is inna. Írta. El kellene olvasni. Azért mentegeti magát már a kérdésben is. Olvassátok át mégegyszer, hátha sikerülni fog. Addig meg ilyen szövegértéssel, én a helyetekben inkább nem osztanám az észt.
2023. júl. 18. 13:15
 19/32 A kérdező kommentje:
18as, ez a baj a világgal, hogy a hülyék okoskodnak.... Olvasd már el mégegyszer azt a nyomorult leírást, hátha sikerül...
2023. júl. 18. 15:53
 20/32 anonim ***** válasza:
50%
Jah, nyilván nem innál, csak aztán már azt írtad, hogy jaj, hát még nincs is összeköttetés, meg ennyi nem árt, meg nehogy már a férjed családja rájöjjön, mert akkor ez meg az, és hát muszáj. Te kit nézel hülyének? Attól, hogy fáj neked, hogy nem mindenki ilyen jellemtelen, még leírom amit gondolok, ha már tettél fel kérdést róla. Hogy nem az a buksisimi, amit vártál? Hogy nem felmentés, hogy jaja, igyál meg cigizzél nyugodtan? Hát, üdv a felnőttek életében. Felelősség! Mond valamit?
2023. júl. 18. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!