Aktus után hány nappal mutatná ki a teszt már biztosan a pozitívat?
Figyelt kérdés
Rendszertelen a ciklusom, ezért nem tudom hogy pontosan melyik naptól késik a menstruációm. 1 hete voltunk együtt a párommal utoljára, mennyit várjak még a teszteléssel hogy biztosan kimutassa ha terhes vagyok?2023. ápr. 21. 20:28
3/10 anonim válasza:
A 14 az kevés.. ha aznap van ovu csak akkor mutatja tutira.
Ha a biztosat kérdezed, akkor tegyük fel, hogy szuperminőségűek a katonák és 5 napot kibírnak aztán ovu után 14 nap a mensi tehát 19 nap az amikor már mindenképp mutatnia kell.
Ha csak 14 nappal számolsz mintha aznap lenne ovud, és mégis mondjuk 4-5nappal később volt ovu, akkor máris túl korai 14 nappal aktus után a teszt.
4/10 anonim válasza:
Nekem biztos ovuval 9 dpon a predictor mindig mutatta, a sperma 3-4 napig él max, így 14.nap egy predi nagy eséllyel jalványan mutatja
5/10 anonim válasza:
Oké hogy rendszertelen a ciklusod de az ovulációt tudod teszttel nézni.Lehet semmit nem fog mutatni a teszt legalábbis nem pozitivat ha nem ovulációkor szexeltél.
6/10 anonim válasza:
Lh teszttel követett ovu után 11 nappal szépen mutatta a predictor early. De nem vagyunk egyformák. :)
7/10 anonim válasza:
Sziasztok! Ha menstruáció után 2 nappal volt az aktus, mennyi az esélye annak, hogy terhes legyek?
8/10 anonim válasza:
Az esélye mindig megvan. Hány napos a ciklusod? Mikor ovulálsz? Hány napos a menzeszed? Szerintem az esélye mindig fenn áll.
9/10 anonim válasza:
04.24.-től 28ig volt menzeszem, 30-án volt az együttlét, és 05.08-a körül ovulálok. 28-30 napos a ciklusom
10/10 anonim válasza:
Nem hiszem.Ördögien kicsi az esély. A spermiumok 3-5 napig éldelélnek el ott bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!