Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12dpon 10es teszt biztosat mutat?

12dpon 10es teszt biztosat mutat?

Figyelt kérdés

Holnap leszek a 12.dpo-n, és megyünk nyaralni. Ha reggel csinálok egy tesztet, az mutatja majd, mizu? Ott nem akarok ezzel foglalkozni, plusz nagy családi összejövetel lesz , mindenki egy szálláson, isten mentsen valaki megtalálja a tesztet, le se szállnának rólunk.

Szeretném jól érezni magam, kis alkohol, alkoholhoz cigi, de ha pozitív, nyilván nem. Bár tudom azt is, hogy még nincs osszekottetés. Ebből baj nem lenne, főleg hogy nem leinni akarom magam, csak pár pohárral innék úgyis ( azt hiszem minden lehetséges kérdésre valaszotam)

Ovu biztos, papíron holnap kéne megjönnie.

2023. júl. 17. 15:32
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Na igen. A szövegértés mézes, de osztod azért a nem lévő eszedet, nem higy vigyaznál arra a kevésre, ami jutott...

12 dpo-n a teszt biztosat mutat? Ennyi a kérdés. Sem jellemrajzot, sem életvezetési tanacsot nem kértem. Véleményt sem.

Ennyi esszel meg még raadásul szavazol is...

2023. júl. 18. 16:51
 22/32 anonim ***** válasza:
Let pozitiv teszt?
2023. júl. 18. 17:02
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csinálsz tesztet és nem iszol akkor találgatnak a rokonok. Értem. De ha tesztelsz és pozitív lesz, ugyan úgy nem iszol majd. Tehát találgatnak majd a rokonok!
2023. júl. 18. 17:05
 24/32 A kérdező kommentje:

Ja csak ja talalgatnak a rokonok és egy honap múlva bejelenthetem, hogy terhes vagyok, akkor ok. Ha meg nem, akkor még jobban rámennek a témára és már most is ott tartok hogy ha egyet elküldök a bús csába ezzel, talan mind megérti, hogy hagyják már.

Nem lett teszt egyébként mert a naggyal a fél éjszakát ébren töltötte és nem volt reggeli első pisim, 12dpon meg feleslegesnek éreztem így.

2023. júl. 18. 17:11
 25/32 anonim ***** válasza:
65%
Nincs értelme amit itt leművelsz kérdező. Én nem innék, így teszt nélkül úgy hogy babát akartok.Ha meg gyanakodnak kit érdekel.Úgyis erre vár a párod családja.
2023. júl. 18. 18:05
 26/32 A kérdező kommentje:

Én nem muvelek semmit, annyit kérdeztem, 12.dpo-n biztos-e az eredmény.

Nem én alltam bele magamba pocskondiázni, leszánalmasozni, kiokítani magam.

Engem erdekel, ha gyanakszanak. Mert így is egy ideg vagyok egy hete hogy majd megint ez lesz a téma és a hócipőm tele vele. Én akarom a legjobban hogy legyen, azzal meg hogy negyed óránként valaki beszól, lelkileg is meg idegileg is tönkre tesznek. Szóval engem érdekel.

de nem erről szólt a kérdés, hanem a teszt megbízhatóságáról.

Így kell elképzelni: após megkérdezi hogy és második kisunoka mikor lesz? Erre mondom még félig mosolyogva, hogy majd ha a csillagok összeállnak. Aztan 10 perc múlva megkérdezi a sógornőm, hogy és nálatok nem jön a baba? -Nem, még nem, de szeretnénk majd mégegy babát. Aztán elindulunk haza, kikísérnek, és benyögi a sógor, hogy jó kis autó, csak kéne bele mégegy gyerekülés, meg gyerek, nem?

De. A k~r√@nyátokat🤦🏼‍♀️

2023. júl. 18. 18:18
 27/32 anonim ***** válasza:
Szerintem elég bunkó húzások ezek családtagoktól.Tőlünk max 1x ha megkérdezték hogy mikor szeretnénk gyereket.A válasz majd ha felépül a házunk.Nem épült még fel de már babát várok, majd bejelentem augusztusban.Nem tehetsz arról pl h ilyen a családod.Nekem 9dpo-n pozitív volt.Van akinek dpo12-n is már pozitív van akinek később a 14 napon mutatja csak dpo11en pl negativat tesztelt találkoztam már olyannal is majd dpo 14en lett pozitív.Van akinek hamarabb kimutatja van akinek nem.Ez teszt függő is.Ezt nem lehet igy megjosolni hogy neked dpo12-n már kimutatja.Változó.Nem vagyunk egyformák, ahogyan nem mindenki esik teherbe első próbálkozásra sem.Nehéz 100%os tuti választ adni itt a kérdésedre. Én nem innék nem cigiznék a helyedben.behazudod h begyulladt a fogad gyökérkezelni fogják mig lemegy a gyulladás antibiotikumot szedsz ami miatt nem lehet se szivni se inni.ennyi
2023. júl. 18. 18:33
 28/32 anonim ***** válasza:
Vagy csinálsz egy tesztet eldugod, csak nem megy veled az egész család ott veled wcre
2023. júl. 18. 18:34
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
Minek írtad akkor a körítést, ami nettó hergelés, elárulod? Te pontosan ezt a kibszott frusztrációt akartad levezetni, mert tudtad, hogy ez lesz belőle. Mert utálod őket is, meg azt is, hogy nem sikerül, és utálod az egész világot, ezért veszekedni akarsz, de a férjed családjával szemben nem mered kinyitni a szád.
2023. júl. 18. 18:51
 30/32 A kérdező kommentje:

Azért írtam a körítést, hogy az ne legyen, miért nem bírsz várni, majd tesztelj, ha késik, és hasonlók, szóval leirtam miért akartam tesztelni a.

Itt nem én utálom a világot, hanem Te. A kérdésre nem válaszolsz, csak fikázol, okoskodsz, és el nem ismered, hogy félre értelmezted, nem a kérdésre válaszoltál, Stb.

Normálisaknál meg azért próbálják a családtagok nem egymásra boritani az asztalt, szóval nem nem merem kinyitni a szám, de erre mit lehet mondani? Az megvolt, hogy hanyagoljuk a témát, majd szólunk, ha lesz hír. Amúgy nem teszteltem, úgyhogy minden további karakter felesleges.

2023. júl. 18. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!