12dpon 10es teszt biztosat mutat?
Holnap leszek a 12.dpo-n, és megyünk nyaralni. Ha reggel csinálok egy tesztet, az mutatja majd, mizu? Ott nem akarok ezzel foglalkozni, plusz nagy családi összejövetel lesz , mindenki egy szálláson, isten mentsen valaki megtalálja a tesztet, le se szállnának rólunk.
Szeretném jól érezni magam, kis alkohol, alkoholhoz cigi, de ha pozitív, nyilván nem. Bár tudom azt is, hogy még nincs osszekottetés. Ebből baj nem lenne, főleg hogy nem leinni akarom magam, csak pár pohárral innék úgyis ( azt hiszem minden lehetséges kérdésre valaszotam)
Ovu biztos, papíron holnap kéne megjönnie.
Nem feltétlenül mutatja még ha terhes is cagy. Vagy épp mutat majd, megörülsz, és elbacca a nyaralást ha megjön mert csak kémiai volt.
Menj nyaralni, szerintem kibirod hogy nem iszol és cigizel ezalatt az egy hét alatt. Ha hazajöttök csinálsz egy tesztet
Köszönöm, van már gyermekem és így is az megy reggeltől estig hogy mikor lesz már kistesó kb 2 hetes korától... Tudja mindenki a családban hogy társaságban én is iszom egy sört vagy rágyújtok, ha most nem, le nem vakarom magamról az árgus tekinteteket és az sokkal bosszantóbb.
Amellett hogy nem iszom rendszeresen, ha 1 éve nem jön össze a baba és még annyi örömöm sincs hogy néha társaságban én is iszom egy sört vagy bort a többiekkel, szintén jobban frusztrál, mintha jól érzem magam és úgy sem.
Nem az én családom, a férjemé.
Na mindegy, eléggé elterunk a tárgytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!