Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív vagy...

Szerintetek ez pozitív vagy negatív? (one step)

Figyelt kérdés

Ma délután érkezett meg ez a one step terhességi teszt csomag.

2 napom van a nemvártig és délután csináltam meg de már nagyon bánom,hogy ilyen türelmetlen voltam 😀

Összesen hármat csináltam mindegyik ugyanilyen lett. Vagy ez a teszt mindig ilyen?😅

[link]

[link]

2023. júl. 3. 17:54
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a reggeli clear blue,szintén pozitív. Az esti gólyahír is😃

Úgy tűnik a one step nem csapott be, 2hét múlva készülök dokihoz természetesen az lesz az igazi megerősítés. Köszi a válaszokat😃😃

2023. júl. 4. 11:49
 32/36 anonim ***** válasza:
17%
Ket het mulva nem nagyon fogeg semmit latni a doki...
2023. júl. 4. 11:51
 33/36 anonim ***** válasza:
*fog még
2023. júl. 4. 11:51
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

En is inkább 3-4 hét múlva mennék.

2 het mulva nagyon korai

2023. júl. 4. 12:34
 35/36 anonim ***** válasza:
82%

Gratulálok! :)

Ahogy az előttem szólók is jelezték, ha pontosan középidőben fogant a baba, akkor valószínűleg még csak azt tudja majd megállapítani, hogy jó helyen tapadt-e, valószínűleg vissza fog hívni egy-két hét múlva, amikor már lesz szívhang is.

Ha ez nem gond, akkor menj nyugodtan, ha nem szeretnél kétszer menni, akkor inkább 3 hét múlva foglalj időpontot, gondold végig! :)

Boldog babavárást!

2023. júl. 4. 12:41
 36/36 AlexandraL22 ***** válasza:
100%
Szia, eloszor is gratulalok ☺️🙏🏼 izgultam ahogy tekergettem le hogy legyen pozi 😍 13 hetes vagyok, 5+6 voltam mikor eloszor voltam dokinal mar latszodott valami es szivhang is volt. Viszont 3-4 nappal korabban volt ovum nem felidoben. Sok sikert aztan irj hogy mi volt ❤️
2023. júl. 17. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!