Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív vagy...

Szerintetek ez pozitív vagy negatív? (one step)

Figyelt kérdés

Ma délután érkezett meg ez a one step terhességi teszt csomag.

2 napom van a nemvártig és délután csináltam meg de már nagyon bánom,hogy ilyen türelmetlen voltam 😀

Összesen hármat csináltam mindegyik ugyanilyen lett. Vagy ez a teszt mindig ilyen?😅

[link]

[link]

2023. júl. 3. 17:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
63%
Terhességi teszt gyártóként kellett volna vállalkozást indítanom. Sok türelmetlen nőből rohadt sok pénzt akasztanak le :D
2023. júl. 3. 20:45
 22/36 A kérdező kommentje:
Sok sikert barátom,szólj majd ha lehet tőled is vásárolni🥹🥹🥹😂😂😂😂😂😂
2023. júl. 3. 20:55
 23/36 A kérdező kommentje:

Ismétlek majd valami más fajta teszttel a napokban.

Köszi a válaszokat🤗

2023. júl. 3. 20:56
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Amit estefele csináltál az egyértelmű pozi. Szerintem baba lesz, de majd elválik, ha nem jön meg. Drukkolok!
2023. júl. 3. 21:07
 25/36 A kérdező kommentje:

[link]

Ma esti gólyahír teszt

2023. júl. 3. 22:32
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez pozitívnak tűnik, szurkolok, hogy ne csapjon be a teszt! :)

Holnap reggel szerintem mindenképp ismételj, de ha tudsz, egy normális teszttel (Facelle, Predi stb.) is próbáld meg!

Akkor sincs semmi veszve, ha a OneStep reggel ugyanilyen vagy halványabb, mint a mai második, mert olvastam itt sok olyat, akinek délután mindig erősebb volt.

19-es!

Kémiai terhesség esetén nemvárt napja után egy héttel vagy később is bőven megjöhet...

2023. júl. 3. 22:38
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

A halvány csík is csík.

Három terhességem volt, mind a háromnál ilyen halvány volt az első teszt

2023. júl. 3. 23:28
 28/36 anonim ***** válasza:
66%
Majdnem mindenki szerint pozitív, de csak ketten vagyunk lepontozva, akik szerint szintén az🤣Imádom ezt az oldalt.
2023. júl. 3. 23:56
 29/36 anonim ***** válasza:
Pozitívnak néznek ki, de úgy is akkor lehetsz bene biztos mikor a menstruációd várnád.
2023. júl. 4. 00:25
 30/36 anonim ***** válasza:
26 tudom tisztaban vagyok vele.csak gondolom amikor mar egy hete nem jon meg az ember azert valamennyire megnyugszik.
2023. júl. 4. 06:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!