Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív vagy...

Szerintetek ez pozitív vagy negatív? (one step)

Figyelt kérdés

Ma délután érkezett meg ez a one step terhességi teszt csomag.

2 napom van a nemvártig és délután csináltam meg de már nagyon bánom,hogy ilyen türelmetlen voltam 😀

Összesen hármat csináltam mindegyik ugyanilyen lett. Vagy ez a teszt mindig ilyen?😅

[link]

[link]

2023. júl. 3. 17:54
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég pozitívnak tűnik.
2023. júl. 3. 18:54
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

One stepnél ez pozi

De mensiig bármi lehet, nem érdemes korán tesztelni

2023. júl. 3. 18:55
 13/36 anonim ***** válasza:
18%
Ha ez pozitív lenne, akkor lenne 20 gyerekem. egy sincs.
2023. júl. 3. 19:03
 14/36 A kérdező kommentje:

Még szerencse😂😂😂😂

Köszi a kommentet 🙌🙌🙌

2023. júl. 3. 19:09
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Engem ez sokszor becsapott már :( ugyanez a típus. Érdemesebb Rossman facelle tesztet próbálni, mert az sose volt false pozitív .
2023. júl. 3. 19:18
 16/36 anonim ***** válasza:
80%
Én 2 évig One Steppel szórakoztam, soha nem volt rajta egy halvány remény csíkocska sem, csak amikor terhes lettem. A második teszttel együtt szerintem ez pozitív lesz. :)
2023. júl. 3. 19:33
 17/36 anonim ***** válasza:
68%
Ez pozitív :)
2023. júl. 3. 20:03
 18/36 anonim ***** válasza:
68%
Miért negatív? 2 nap van a nemvártig ergó már beágyazódott dpo 10en nekem ennél halványabb volt alig lehetett látni mégis terhes voltam.Akkor lenne negatív ha nem lenne második csík. Itt van második csík.Én a helyedben 2 nap múlva vagy holnap vennék a dm-ben pl egy másik tesztet és azzal tesztelnék még egyet.Amúgy meg elképzelhető a terhesség.
2023. júl. 3. 20:07
 19/36 anonim ***** válasza:
85%

Pozitivnak tunik, viszont en biztos izgulnek,hogy tenyleg ne jojjon meg idoben.

Epp ezert nem is teszteltem sosem addig amig nem kesett par napot.

Csalodas lett volna,ha elotte ket nappal pozi a tesztem,aztan kemiai lett volna a terhesseg es megjott volna ...turelmetlen voltam en is sokszor,de direkt tesztet sem vettem haza, nemhogy kísértésbe esek...

2023. júl. 3. 20:12
 20/36 anonim ***** válasza:
85%
Igen, ez hivatalosan pozitív, hisz ott van rajta kereses nélkül a 2.csik. viszont nekem is volt sokszor a one steppeken :( de drukkolok,h erosodjon :)
2023. júl. 3. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!